Connect with us

Hír

A csapattársak kezdőként tekintenek Jameis Winstonra

A Saints hétfő esti előszezonmeccse a Jaguars ellen a legtöbb szemlélőnek egyértelművé tette, hogy Jameis Winston lesz a Saints kezdő irányítója az alapszakaszban. Sean Payton azonban nem nevezte még meg kezdőjét, és tudva, mennyire imádja Taysom Hillt, teljesen biztosra nem lehet még menni.

Azonban az öltözőben a csapattársak támogatását Jeremy Fowler információi szerint Winston élvezi, és többen is úgy kezelik, mintha ő lenne a kezdő. Várhatóan ő is fogja kivezetni a pályára a csapatot a Packers ellen az első fordulóban, és minden bizonnyal Winston adja a legjobb esélyt a minél több győzelemre a szezon során.

Ettől még persze Hill is ott lesz a pályán, főleg elnézve a Saints skill pozíciós listáját, és várhatóan nem csak fegyverként, hanem opciós játékoknál irányítóként is láthatjuk majd, kiváltképp a red zone-ba érve.

Winston hétfőn 9/10, 123 yard, 2 TD lőlapot tudott felmutatni, mindkét touchdownja nagyon szép hosszú labda volt Marquez Callaway felé, és ezen kívül is jól irányított. Taysom Hill a Jaguars cseréi ellen 11/20, 138 yard, TD statisztikát hozott össze, és múlt héten az első csapattal sem tudott kiemelkedni. Az edzőtáborban állítólag fej-fej mellett haladtak, bár ott is kicsit Winston felé billent a mérleg nyelve a beat writerek szerint, de nem annyira meggyőzően, hogy Payton ne dönthessen egy Hill-féle offense mellett. Vélhetően a Jags ellen eldőlt a verseny, de azért még ott van a harmadik előszezonmeccs a Cardinals ellen szombat éjjel, ami akár még változtathat is ezen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!