Connect with us

Hír

Ron Rivera majd a megfelelő pillanatban jelenti be a kezdő irányító kilétét

A főedzők idén nagyon szeszélyesek, ha a kezdő irányítójuk megnevezéséről van szó, elég csak Kyle Shanahanre gondolni, vagy akár Urban Meyerre, aki képes volt hetekig úgy csinálni, mintha nem az 1/1-es Trevor Lawrence lenne a Jaguars kezdő QB-ja. Hasonló a helyzet Washingtonban is, ahol minden szakértő és szurkoló biztosra veszi, hogy Ryan Fitzpatrick lesz a csapat kezdő irányítója, de Ron Rivera egyelőre nem hajlandó hivatalossá tenni.

“Eljön majd a megfelelő pillanat, amikor leülök beszélgetni azokkal a játékosokkal, akik kezdők lesznek, de ez a mi pillanatunk, a csapaté. Hasonló volt a helyzet akkor, amikor Cam Newton újoncként megérkezett a Panthershöz: akkor is kiálltam az egész csapat elé a megfelelő időben, és elmondtam neki, hogy ő a mi emberünk. Fontosnak tartom, hogy az ilyen dolgok ne kiszivárogtatott információk alapján vagy a médiában tett bejelentések után derüljenek ki, hanem szemtől szembe mondhassam el mindenkinek”

– magyarázta Rivera (via PFT).

A 39 éves Ryan Fitzpatrick idén írt alá a Washingtonhoz egy évre 10 millió dollárért. Rajta kívül Kyle Allen, Taylor Heinicke és Steven Montez van a rosteren, és egyikük sem nyújtott olyan teljesítményt, ami miatt akárcsak el kellene gondolkodni Fitzpatrick leváltásán (pláne, hogy hárman együtt is csak a harmadát keresik a veterán QB bérének).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!