Connect with us

Hír

Saquon Barkley végre edzett, Kenny Golladay ugyanakkor még mindig harcképtelen

Felemás hete van a Giantsnek a sérült sztárjaival kapcsolatban. Azok után, hogy egész nyáron nem lehetett tudni, miért halad olyan lassan Saquon Barkley felépülése, a futó a héten már részt vett pár gyakorlaton (igaz, egyelőre csak piros noncontact mezben). Ezzel szemben három hete maximum három hét kihagyást jósoltak Kenny Golladaynek, de az elkapó közel sem tűnik játékra alkalmasnak a hírek szerint.

Barkley tavaly a második héten dőlt ki az egész szezonra, miután elszakadt az ACL-e a Bears ellen. A futó úgy gondolja, hogy a körülményekhez képest 100 százalékos, ez ugyanakkor egyáltalán nem jelenti azt, hogy biztosan bevethető lesz az első héten.

Jelenleg azonban nagyobb probléma Golladay helyzete. Az elkapó idén évi 18 millió dolláros fizetésért írt alá a csapathoz, de túl sokat nem láttunk még belőle. Állítólag a combhajlítójával van probléma, ami miatt egyébként már tavaly is kihagyott két meccset, és egyelőre megtippelhetetlen, mennyire áll közel a visszatéréshez. 2020-ban szinte az egész szezont kihagyta a már említett combhajlító problémák és egy maratoni csípősérülés miatt.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x