Connect with us

Hír

Bill Belichick még nem döntötte el, ki lesz a kezdő irányító

Cam Newton nincs beoltva, és egy félreértés miatt öt napig nem tudott edzeni. Ez mintha meg is látszott volna a teljesítményén, amivel óriási lehetőséget adott Mac Jonesnak elnyerni a kezdő posztot annak ellenére, hogy korábban több forrás is a 2015-ös MVP-t várta a kezdőbe.

Banális félreértés miatt nem edzhet Cam Newton a hét nagy részében

Az előszezon lezárultával Bill Belichick a szokásos nesze semmi választ adta az ezzel kapcsolatos újságírói kérdésekre: “Még sok dologról kell döntenünk”. Ezek között lehet a kezdő irányító kiléte, ugyanis míg Newtonnak mindössze két passza volt jó öt kísérletből 10 yardért és egy INT-ért (ami mondjuk nem az ő hibája volt) a Giants ellen, addig Jones 156 yardot és egy TD-t passzolt, miközben 14 labdájából 10 jó volt (viszont négyszer is sackelték, elsősorban mert sokáig tartotta magánál a labdát).

Az előszezon alapján Mac Jones nem tűnt rosszabbnak Newtonnál, akinek ugyan garantált a fizetése, de mindössze 5,1 millió dollárról van szó, tehát csak pénzügyi okok miatt nem kötelező kezdetni. Ellenben az oltatlanság már komolyabb probléma lehet, ugyanis a be nem oltott játékosokat a mérkőzés előtt is tesztelik, és az utolsó pillanatokban is kieshet valaki, míg a védett játékosokra ilyen szigorú előírások nem vonatkoznak. Ráadásul utóbbiak a fertőzöttekkel való közeli kontakt esetén sem kerülnek karanténba, ami szintén nem egy elhanyagolható szempont.

Belichicknek két hete van még eldönteni a kérdést, de az sokat mondó, hogy az utolsó előszezonmeccsen is alig játszott Newton, míg Jones sokat volt fent a cserékkel – ezek alapján arra következtethetünk, hogy a veterán lesz a kezdő a szezon elején.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
conspiracy theory
conspiracy theory
2021-08-30 11:20

Kicsit túl van lihegve ez az egész minden csapatnál.
Mégis milyen jeletősége van ennek? CN kezd és ha sz*r, lecserélik MJ-re és ennyi.
CN-nek év végén úgyis lejár a szerződése, MJ meg még +3 évig amúgy is szerződés alatt van, szóval semmilyen drámai következménye nem lesz, ha azt mondja BB, hogy az első meccsen CN lesz a kezdő.

Staten Island
Staten Island
2021-08-30 12:45

Szerkesztők, fórumozók, ha van kedvetek írjátok már le a véleményeteket! Előszezon alapján, szerintetek kivel van esély több győzelemre, Newtonnal vagy Jonesszal?

Csak azért kérdem, mert sztem a Saintst, Washingtont és azon csapatokat figyelembe véve, akik idén első körös QB-t draftoltak, igazából egyedül NE-ben merül ez fel valódi dilemmaként.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2021-08-30 09:26

Ezt itthagyom,csak úgy. :)comment image

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2021-08-30 08:56

Hát bármennyire is vicces volt a Pufi Mac, még így is inkább őt kezdetném mint a sportszeletes csávót.
Már csak azért is mert nem látom hogy mégis miben hova tudna a padon fejlődni.
Ha meg bust lesz, akkor már inkább most kezdődjön az a 2-3 év szenvedés vele.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x