Connect with us

Hír

A Raiders leigazolta Gerald McCoyt

A Raiders a tegnapi napon bejelentette, hogy leigazolta a veterán védőfalember Gerald McCoyt. A hatszoros Pro Bowler, négyszeres All-Pro játékosnak négy éven belül (és egész karrierjét tekintve is) ez lesz a negyedik csapata, habár tavaly egyetlen meccsen sem tudott pályára lépni sérülés miatt.

A 33 éves játékos 2010-ben került a ligába 1/3-asként, és kilenc évet töltött el Tampa Bayben. Fénykorában egyértelműen top3-as játékosnak számított a posztján, azonban korából fakadóan megkopott már. A Buccaneers két éve kivágta, akkor a Panthersben lehozott még egy korrekt szezon, minden meccsen kezdett és volt öt sackje is.

A Raidersnél a 3-technique poszton számítanak rá, ahol jelenleg Quinton Jefferson számít kezdőnek. A 49erstől igazolt Solomon Thomas versenyzett még ezért a helyért, azonban olyan hírek érkeztek az edzőtáborból, hogy túl könnyűnek találták a játékost az edzők, hogy elboldoguljon középen.

A Raiders nem titkoltan szerette volna megerősíteni a védelmét idén, hátha sikerült ismét pozitív szezont összehozni – 2003 óta mindössze egyszer jött össze ez a Raidersnek, ami a legkevesebb az NFL-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!