Connect with us

Hír

A Raiders leigazolta Gerald McCoyt

A Raiders a tegnapi napon bejelentette, hogy leigazolta a veterán védőfalember Gerald McCoyt. A hatszoros Pro Bowler, négyszeres All-Pro játékosnak négy éven belül (és egész karrierjét tekintve is) ez lesz a negyedik csapata, habár tavaly egyetlen meccsen sem tudott pályára lépni sérülés miatt.

A 33 éves játékos 2010-ben került a ligába 1/3-asként, és kilenc évet töltött el Tampa Bayben. Fénykorában egyértelműen top3-as játékosnak számított a posztján, azonban korából fakadóan megkopott már. A Buccaneers két éve kivágta, akkor a Panthersben lehozott még egy korrekt szezon, minden meccsen kezdett és volt öt sackje is.

A Raidersnél a 3-technique poszton számítanak rá, ahol jelenleg Quinton Jefferson számít kezdőnek. A 49erstől igazolt Solomon Thomas versenyzett még ezért a helyért, azonban olyan hírek érkeztek az edzőtáborból, hogy túl könnyűnek találták a játékost az edzők, hogy elboldoguljon középen.

A Raiders nem titkoltan szerette volna megerősíteni a védelmét idén, hátha sikerült ismét pozitív szezont összehozni – 2003 óta mindössze egyszer jött össze ez a Raidersnek, ami a legkevesebb az NFL-ben.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Attila Kondorosi
Attila Kondorosi
2021-08-05 06:41

Itt valami hiba van, az Oakland 2016-ban 12-4-el végzett

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Attila Kondorosi
2021-08-05 07:01

én értem hogy mi lehetett az eredeti angol cikkben, de magyarul elég nyakatekert lett:
2003 óta csak 1 pozitív szezonja volt a csapatnak, és most a másodikra gyúrnak. de simán írhatták volna hogy a csapatnak az elmúlt 18 évben csak egy pozitív szezonja volt, és ezen szeretnének javítani, vagy valami. (no nem mintha a pozitív szezon utáni vágy azon múlna elsősorban, hogy mennyire régen sikerült utoljára)

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-08-05 07:13

és persze azért van ilyen buzin megfogalmazva, mert ez az egy mondat még persze azt is jelzi, hogy minden más csapatnak volt az elmúlt 18 évben (azaz 2003 óta) legalább 2 pozitív szezonja.

katonadani
Reply to  Attila Kondorosi
2021-08-05 06:50

true, javítva.
EDIT: Át is fogalmazva, remélem így megfelel mindenkinek :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x