Connect with us

Hír

Hosszabbított Todd Bowlesszal a Buccaneers

A Buccaneers védelmének is elég nagy köze volt ahhoz, hogy a csapat eljutott a Super Bowlba, majd meg is nyerte azt. Épp ezért nem meglepő, hogy a védőkoordinátor Todd Bowles most kapott egy három évre szóló hosszabbítást a csapattól – számol be Adam Schefter. Már csak az idei évre szólt a szerződése a mesternek, az új kontraktus átveszi az eddigi helyét, így 2023-ig köteleződött el Tampába a védőguru.

A Todd Bowles irányította védelem tavaly az ötödik legjobb volt a ligában a Football Outsiders DVOA mutatóját tekintve, ráadásul két éve is a hatodik helyen végzett, szóval nem egy kiugró évről van szó. Futás ellen kifejezetten elit volt az egység, konkrétan a legjobb volt a DVOA mutató alapján. Bowles egy agresszív védőkoordinátor, az ötödik legtöbb blitzet hívta be a tavalyi évben, a coverage-eket pedig igyekezett az ellenfelekhez igazítani – ez mondjuk nem sikerült jól minden alkalommal, de összességében így is jól teljesített a passzvédelem.

Bowlest amúgy hívták főedzői állásinterjúra is idén, azonban a Lions végül Dan Campbell mellett döntött. A Buccaneers védőkoordinátorának van már ilyen tapasztalata, habár a Jets főedzőjeként nem könyvelt el sikereket. Elképzelhető egyébként az is, hogy ha Bruce Arians pár év múlva visszavonul, akkor akár Bowles is átveheti a helyét.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tiglát Pilészer
Tiglát Pilészer
2021-08-05 07:50

Emlékszem, ahogy a Jets-meccseken állt fapofával az oldalvonal mellett. Az egészen vicces volt. De ez meglepetés, hogy a kalózoknál ilyen jól megy neki.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Tiglát Pilészer
2021-08-05 10:33

Sztem nem meglepő. Lehet valaki jó koordinátor attól, hogy HC-nak nem alkalmas. Teljesen más skilleket követel a két pozi

Tiglát Pilészer
Tiglát Pilészer
Reply to  Vicgeordie
2021-08-05 11:11

Ha valaki rossz HC(-nak), akkor abból nem az következik, hogy kooordinátornak jó. Hanem inkább azt valószínűsíti, hogy koordinátornak sem jó. Ezért meglepetés.
Persze nem csak tőle függ, rajta múlik az eredmény. Ezért nehéz elbírálni, hogy tényleg jó-e, vagy csak éppen így sikerült.

bonhard's_finest
bonhard's_finest
Reply to  Tiglát Pilészer
2021-08-06 09:57

hát az esetek többségében egy jó koordinátorból lesz hc valaki. persze vannak kivételek itt is.

frankovics.andras
frankovics.andras
2021-08-05 05:56

Tényleg van ilyen állat, aki őt választaná HC-nak ismét?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x