Connect with us

Hír

Hosszabbított Todd Bowlesszal a Buccaneers

A Buccaneers védelmének is elég nagy köze volt ahhoz, hogy a csapat eljutott a Super Bowlba, majd meg is nyerte azt. Épp ezért nem meglepő, hogy a védőkoordinátor Todd Bowles most kapott egy három évre szóló hosszabbítást a csapattól – számol be Adam Schefter. Már csak az idei évre szólt a szerződése a mesternek, az új kontraktus átveszi az eddigi helyét, így 2023-ig köteleződött el Tampába a védőguru.

A Todd Bowles irányította védelem tavaly az ötödik legjobb volt a ligában a Football Outsiders DVOA mutatóját tekintve, ráadásul két éve is a hatodik helyen végzett, szóval nem egy kiugró évről van szó. Futás ellen kifejezetten elit volt az egység, konkrétan a legjobb volt a DVOA mutató alapján. Bowles egy agresszív védőkoordinátor, az ötödik legtöbb blitzet hívta be a tavalyi évben, a coverage-eket pedig igyekezett az ellenfelekhez igazítani – ez mondjuk nem sikerült jól minden alkalommal, de összességében így is jól teljesített a passzvédelem.

Bowlest amúgy hívták főedzői állásinterjúra is idén, azonban a Lions végül Dan Campbell mellett döntött. A Buccaneers védőkoordinátorának van már ilyen tapasztalata, habár a Jets főedzőjeként nem könyvelt el sikereket. Elképzelhető egyébként az is, hogy ha Bruce Arians pár év múlva visszavonul, akkor akár Bowles is átveheti a helyét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!