Connect with us

Hír

Ma éjjel megkezdődik az előszezon, jön a Hall of Fame meccs!

A futball visszatér, ma éjjel kezdetét veszi a 2021-es előszezon! A Hall of Fame meccs keretein belül a Dallas Cowboys és a Pittsburgh Steelers mérkőzik meg egymással Cantonban magyar idő szerint péntek hajnali 2 órától, amivel elindítják az előszezon mellett a Hall of Fame hetet is.

A két csapat eredetileg tavaly csapott volna össze, azonban a koronavírus miatt áttolták az idei szezonra a találkozót. Mindkét franchise-nak ez lesz a hetedik HoF meccse (az eddigi hattal is csúcstartók voltak), és mindkét gárda 3-3-mal áll. Nem véletlen a két csapat kiválasztása, hiszen a Steelerstől öt (Bill Cowher, Troy Polamalu, Donnie Shell, Alan Faneca, Bill Nunn), a Cowboystól három (Jimmy Johnson, Drew Pearson, Cliff Harris) úriembert is beiktatnak idén a Hall of Fame-be (a tavaly elmaradt ceremónia miatt idén dupla beiktatás lesz).

A legnagyobb sztárok részvételére ne számítsunk egyébként a meccsen, többek közt Dak Prescott és Ben Roethlisberger is kihagyja a találkozót, így irányító poszton azt figyelhetjük mindkét oldalon, hogy ki tudja megnyerni magának a csere posztot a szezonra. A Cowboysnál Garrett Gilbert, Cooper Rush és Ben DiNucci csatázik, a Steelersnél pedig Mason Rudolph, Dwayne Haskins és Joshua Dobbs. Persze azért lesznek olyan játékosok, akikre érdemes figyelni, mint például az első körös Najee Harris és Micah Parsons, vagy épp megnézhetjük, hogyan muzsikál a pittsburghi támadófal és a dallasi védelem, mint nagy kérdőjelekkel rendelkező egységek.

Ha valakit az ilyen dolgok érdekelnek, akkor a Steelers 1,5 pontos favorit a Caesarsnél és a fogadóirodák 33 pontot várnak a mérkőzéstől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!