Connect with us

Hír

Úgy néz ki, hogy Carson Wentz és Quenton Nelson is felépülhet az első fordulóra

Chris Mortensen információi szerint az Indianapolis Colts irányítója, Carson Wentz, illetve guardja, Quenton Nelson is úgy néz ki, hogy felépülhet a lábfejsérüléséből az egy hónap múlva esedékes szezonnyitóra a Seattle Seahawks ellen.

Mindkét játékosnak meg kellett műteni a lábfejét ugyanazon sérülés miatt (ráadásul egy nap különbséggel), és 5-12 hét kihagyást jósoltak nekik – a jelek szerint jóval közelebb lesz az 5 héthez, mint a 12-höz. A Colts még többet fog tudni, amint letelik a két hét a műtét után, de már mindkét játékos ott volt nézőként az edzésen tegnap, ráadásul nem is volt a lábukon semmi védőfelszerelés.

Wentz távollétében a tavalyi negyedik körös Jacob Eason és az idei hatodik körös Sam Ehlinger versenyez, de ezek szerint csak a csereirányító posztért – mindketten megkapják a lehetőséget az első csapattal az edzéseken és várhatóan az előszezonban is.

Wentz a vártnál gyorsabb felépülésének a Colts mellett az Eagles vezetősége és szurkolói és örülhetnek, hiszen így van még esély arra, hogy első körös picket kapjanak a Sasok a szezon végén. Akkor lesz így, ha a snapek legalább 75 százalékán pályára lép Wentz, vagy ha bejutnak a rájátszásba, akkor 70 százalék is elég – ellenkező esetben második körös pick üti Howie Rosemanék markát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!