Connect with us

Hír

Brian Flores: Nem akarjuk elcserélni Xavien Howardot

Xavien Howard elégedetlen a jelenlegi szerződésével és ha ezt a problémát nem sikerül megoldani, akkor távozni akar Miamiból. A kiváló cornerback ott van a csapat edzőtáborában, de csak azért, hogy ne büntessék meg, ráadásul egy kisebb bokasérülést is összeszedett. A főedző Brian Flores méltatta a játékosát, hogy edzés nélkül is támogatja a csapattársait, és elmondta azt is, hogy nem akarják elcserélni őt.

“Nem akarjuk elcserélni X-et. Ezt le is írhatjátok. Nagyon jó játékos és fontos része a csapatunknak. Nem akarjuk elcserélni.”

– mondta Flores, via PFT.

A főedző elmondta azt is, hogy minden nap beszél Howarddal, és állítólag közeledtek az álláspontok a felek közt, haladnak a tárgyalások, azonban ezekhez idő kell, hogy megtalálják a mindenkinek legjobb (vagy legalábbis megfelelő) megoldást. Még van egy hónap az alapszakasz kezdetéig, nagyjából addig van ideje a feleknek valami megoldásra jutni – habár nyilván jobb lenne előbb, mint utóbb.

Howard úgy gondolja, hogy túlszárnyalta a várakozásokat, amiket akkor állítottak felé, amikor két éve aláírta a szerződését, ami még négy évig szól. Ebben egyébként van is valami, de négy éves élő szerződéssel, illetve tavalyi kapcsolaton belüli erőszakkal kapcsolatos letartóztatással nem biztos, hogy a legelegánsabb.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!