Connect with us

Hír

Kwon Alexander visszatért a Saintshez

Kwon Alexander megegyezett a Saintsszel: a nemrég 27. születésnapját ünneplő védő 1 évre maximum 3 millió dollárért tér vissza a csapathoz.  A New Orleansnak ezzel elméletileg még 8 millió dollárnyi cap space-e maradt, szóval ne lepődjünk meg, ha egy 100+ milliós cap túllépés, egy franchise tag kiosztása, Brian Poole és Alexander leigazolása után még érkezik nagynevű játékos.

Alexander 2015-ben a Bucs 4. körös pickje volt. Soha nem volt kiemelkedő játékos, viszont cserébe látványosan játszott – így történhetett meg, hogy a minden téren átlag alatti, sérülékeny playmaker 2019-ben kapott egy 4 éves, 54 millió dolláros szerződést a 49erstől.

Mindössze másfél évig húzta a csapatban, majd Kiko Alonsóért és egy ötödik körös pickért cserébe megszerezte a Saints a tavalyi szezon közben. New Orleansban hét meccsen játszott, mielőtt megsérült. Márciusban pénzügyi okokból kivágta a csapat, de most egy olcsóbb szerződéssel sikerült visszahozni.

A Saints nem áll rosszul LB poszton, Demario Davis top10-es játékos, mellette ott van az idei második körös Pete Werner és a tavalyi harmadik körös Zack Baun, és most már Alexander is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group