Connect with us

Hír

Aaron Rodgers és több Packers-játékos is Clay Matthewsért lobbizik

Aaron Rodgers hosszú holdoutjának praktikusan mindössze annyi eredménye volt, hogy megkapta Randall Cobbot. Most a veterán irányító és pár jóbarátja (Cobb és David Bakhtiari) ismét elkezdett egy játékosért lobbizni, mégpedig a pass rusher/linebacker Clay Matthewsért.

Rodgers eredetileg azért holdoutolt, mert nem volt elég nagy beleszólása a roster kialakításába, és szerette volna, ha kikérik és megfogadják a tanácsait. A Cobb-cserét látva több szakértő és szurkoló is úgy gondolta, hogy jól tették Green Bay-ben hogy nem kérdezték meg az irányítót, erre a nézetre pedig alighanem a Matthews lobbi is ráerősít.

A Packers korábbi 1/26-osa már 35 éves, tavaly nem játszott, 10+ sackes szezonja legutóbb 2014-ben volt, az utolsó Green Bay-i szezonját pedig 3,5 sackkel zárta 2018-ban. Szakmailag egyértelműen nem egy olyan játékos, akiért lobbizni kell, pláne úgy, hogy a fal szélén jól áll a csapat, és bár ILB-t korábban kényszerből már játszott, az még fiatalabbon sem volt ideális a számára. Persze egy évre veteránminimumért elférne öltözői vezérként, de több aligha lenne benne.

Kíváncsian várjuk, hogy mit fog lépni a Packers menedzsmentje. Matthews leigazolása indokolatlan, ugyanakkor nem kivitelezhetetlen, Rodgers pedig nagyon jól viselkedik mostanában, például Jordan Love-ot is megdicsérte az első előszezonmeccse után. Ha ez kell a csapaton belüli harmóniához…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group