Connect with us

Hír

Jason Peters aláírt a Bearshez

A Chicago Bears tegnap lejátszotta első meccsét az idei (elő)szezonban, és a jelek szerint (nem meglepő módon) nincsenek megelégedve a támadófalukkal. Épp ezért most leigazolták a veterán Jason Peterst – jelentette be a játékos ügynöksége. A piszkos anyagiakról egyelőre nincs információnk, de vélhetően legfeljebb pár milliós szerződésről van szó. Matt Nagy főedző elmondása szerint a korábbi Eagles-játékos a kezdőért harcolhat majd a tábor és a preseason további részében.

A Bears a második körben draftolta Teven Jenkinst, majd emiatt kivágta a veterán Charles Lenót, azonban Jenkins hátproblémákkal küzd és nem tudott edzeni a táborban. Emellett a jobb oldalon kezdőnek számító Germain Ifedi és az ötödik körös Larry Borom is sérüléssel bajlódik, szóval nagyon rosszul áll a csapat szénája, ha OT-kről van szó. Peters megszerzése azt jelentheti, hogy egyelőre ő lesz az LT, Elijah Wilkinson pedig az RT, aztán majd kiderül, ki mikor épül fel és hova tud becsatlakozni.

A korábbi draftolatlan Peters hatszoros All-Pro, kilencszeres Pro Bowler, egy jövőbeli Hall of Famer játékos, a generációja egyik legjobbja, azonban már 39 éves és tavalyi éve nem sikerült valami jól. Ráadásul arra sem lehet feltétlen számítani, hogy végig tudja játszani a szezont, hiszen erre az utóbbi években nem volt példa. Ettől függetlenül okos igazolás a Bearstől, a jelenlegi opcióknál mindenképp jobb játékra képes és a fiatalok mentorálásában is segíthet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!