Connect with us

Prémium cikkek

Az NFL ténylegesen legdrágább játékosai – Futók

Le’Veon Bell, minden idők talán legdrágább futója, jelenleg szabadügynök, így új királya van a pozíciónak: már csak az a kérdés, hogy ki. És bármennyire is meglepő, a sok 10+ millió dolláros futó közül mindössze négy mondhatja el magáról, hogy a valós fizetése valóban eléri a 10 milliót.

A futóknak volt egy nagy fellángolásuk pár éve. Az egész Todd Gurley brutális szerződésével kezdődött, amit David Johnson és Le’Veon Bell követett, majd Zeke Elliott is felkerült a térképre. Röpködtek a 12+ millió dolláros szerződések, hirtelen megint értékesnek tűnt a pozíció, de ez csak egy villanás volt: ma már a fent említettek közül egyedül Elliott szerződése van érvényben, és az övé is csak azért, mert két éve sikerült olyan remek struktúrát kiharcolni, hogy csak 2023-ban küldhető el.

A csapatok tanultak is ebből: sem új pénzben, sem éves átlagban nem születtek brutális szerződések, sőt a garantált éveket nézve sok még a 10 milliós határt sem érte el, és egy újoncszerződéssel jásztó RB is befért a top 10-be.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!