Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – NFC North

Szűk egy hónapja van a csapatoknak, hogy a jelenlegi 90 fős rosterüket leszűkítsék 53 főre, azaz megkezdődtek a pozíciós harcok a csapatok játékosai között. Ám sok helyen nem csak az a kérdés, hogy kik férnek be a végső keretbe, de az is, hogy a kezdőt kik kaparinthatják meg. Erre próbálunk most rájönni az NFC Northban.

Chicago Bears

Mi számít a legnagyobb csatának?

Nagyon szeretném azt hinni, hogy a kezdőirányító kiléte. A nyilatkozatok alapján ugyanis itt nincs kérdés, Matt Nagy Andy Daltonnal számol a kezdőben, de remélem ez csak a kötelező bólogatós sablonválasz volt az újságírói kérdésekre. Továbbra is megingathatatlan vagyok abban, hogy a Bearsnek az újonc Justin Fieldsszel kell kiállnia már az első héttől kezdve, és nem pazarolni időt arra a Daltonra, akinél lehet már most jobb az Ohio State-ről érkező csapattársa.

Így hogy lesz három preseason találkozó is, élesben is láthatjuk majd, hogy mire képesek az irányítók a vörös trikó adta védettség nélkül. Fieldsnek ugyanis a nyomáskezelés az egyik legnagyobb kritikája, amit az edzésen nem feltétlen fog kinőni, így vélhetően sok snapen láthatjuk majd őt a Bears meccsein. Ha a nyilatkozatok dacára nyílt a verseny, akkor szerintem nem kérdés, hogy őrségváltás fog történni a Saints elleni nyitómeccsre.

Hol várható még versengés?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!