Connect with us

Beharangozó

Edzőtábori csaták – AFC East

Holnap éjszaka kezdetét veszi az előszezon, és ugyan az AFC East csapatai most még nem érdekeltek a küzdelmekben, az edzőtábor már javában tart, és mindegyik franchise-nál találunk olyan csatákat, amik érdekesnek ígérkeznek és kezdőkről dönthetnek a következő egy hónapban. 

Buffalo Bills

Mi számít a legnagyobb csatának? 

Egy klasszikus egy az egy elleni csatát választottam itt (nem lesz ez így minden csapatnál), méghozzá a második számú cornerback posztért Tre White túloldalán.

Az egyik versenyző Levi Wallace, aki draftolatlan újoncként 2018-ban nagyon gyorsan bekerült a kezdőbe (így hozta a szükség Vontae Davis visszavonulásával), de azóta megtartotta a CB2 pozíciót. Minden évben úgy vágott neki a csapat a holtszezonnak, hogy hoznak neki vetélytársat, azonban mindig ő kerekedett felül limitált atletikussága ellenére is. Azonban még így sem adott neki a Bills RFA-tendert, hanem még egy annál is olcsóbb, $1,75 milliós szerződéssel tartotta meg – ami lássuk be, kezdő cornerhez mérten nagyon kevés.

Az idei kihívója a tavalyi hetedik körös Dane Jackson, aki tavaly be sem került az 53 fős keretbe, a gyakorlócsapatban kezdte az évet, sőt, egy percig sem volt a hivatalos aktív keret tagja. A Covid miatti enyhített szabályoknak köszönhetően azonban 5+2 meccsen is pályára lépett és biztató is volt a játéka (kétszer volt kezdő, mindkétszer interceptiont szerzett). A várakozások szerint Wallace megint meg tudja tartani a kezdőt, de azért nem lenne meglepő, ha Jackson beelőzné.

Hol várható még versengés? 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!