Connect with us

Hír

BREAKING: Jameis Winston a Saints kezdő irányítója!

Épp ma reggel írtunk arról, hogy a csapattársak kezdőként tekintenek Jameis Winstonra, most pedig Adam Schefter információi szerint Sean Payton is döntésre jutott, és Winston fogja kivezetni a New Orleans Saints csapatát a pályára az első fordulóban a Green Bay Packers ellen. A főedző tegnap közölte a hírt az érintettekkel és a többi játékossal is, habár hivatalos bejelentés még nem érkezett a kinevezésről.

Winstonnak $7 milliónyi ösztönző van a szerződésében játékidőhöz, teljesítményhez és csapatsikerekhez kötve, úgyhogy ezzel a kinevezéssel minden bizonnyal jelentősen gazdagabb is lett (az alapfizetése $5,5 millió erre az évre, jövőre pedig lejár a szerződése). A pontos részleteket az ösztönzőkkel kapcsolatban itt találjátok:

Winston egyébként a PFF értékelése szerint a 3. legjobb irányító volt az előszezon első két fordulója során.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-08-28 07:42

Ha van offseason bajnok, akkor lehet előszezon harmadik is. Amúgy ő 1/1 volt valaha, valaki csak látott benne valamit, vagy ennyire gyenge volt a felhozatal. Bár elnézve az abban az évben draftolt Qb-kat inkább az utóbbi.
Amúgy egy játékos sorsa nem csak önmagától alakul. Nagyban függ az előtte játszó támadófaltól, de még inkább az őt csiszoló edzőktől. WInston Tampában azért lett bust, mert nem béna volt, vagy mert nem tudtak javítani a játékán?

peter szabo
peter szabo
Reply to  reszelo.aladar
2021-08-28 16:59

Idén-talán-,kiderül. Lehet hogy tampában csak hívták az all ín játékokat,és belebukott. Elkapói megvoltak…. Meg az egész csapat is. Azért még Tommal is sokáig dadogott a játék. Én kívánom, jöjjön ki belőle a legjobb teljesítmény. Annyi amennyi. A szenteknél sem biztos hogy könnyű dolga lesz.

katonadani
Reply to  reszelo.aladar
2021-08-29 12:50

Winston egyébként prospectként Luck és Lawrence (esetleg Burrow) mögötti legjobb volt az utóbbi mondjuk 10 évben

pritek
pritek
2021-08-27 22:07

Breaking: a Saintsnek nem kell qb, mert nem lesz meccsuk.

peter szabo
peter szabo
2021-08-27 17:16

“a 3.legjobb lett…” No nézzük csak, kikkel volt versenyben. Jaaa… Mindegy, legalább a dobogó meglett. Passzok, td-k számával nem lesz gondja, lehet az ösztönzők közé be lehetett volna szúrni az interszepsönök számát is, mondjuk legyenek nagyvonalúak,23 alatt kap 1 kis + manit.

ahanem
ahanem
2021-08-27 16:49

comment image

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x