Connect with us

Hír

Chase Young és Montez Sweat a páros sack-rekordra hajt

Az utóbbi években a Washington nagyon odafigyelt arra, hogy a védőfalát felépítse, és ez sikerült is, hiszen elit egységgel rendelkeznek a fővárosiak. A két szélen két első körös játékos, Montez Sweat és a tavalyi 1/2-es Chase Young rohamoz, és ők alkotják a liga egyik legfélelmetesebb duóját. Pozíciós rangsorunkon a negyedik helyet kapták meg, de tisztán duót nézve akár az első helyet is kiérdemelhették volna (mögöttük nagyon nincsen mélység Ryan Kerrigan távozásával).

Young és Sweat tavaly 16,5 sacket szerzett együtt, idén viszont jóval többet tűztek ki célul, méghozzá a valaha volt legtöbb sacket egy duótól. Ezt a rekordot 1989-ben állította fel a Vikings két kiválósága, Chris Doleman és Keith Millard, akik 39 zsákolást tudtak felmutatni abban az évben – mindketten egyénileg is többet szereztek abban a szezonban, mint Sweat és Young együtt tavaly.

“Mindig erről beszélünk, a rekordok döntögetéséről és hasonlókról. Személy szerint a kombinált sack rekordot szeretném megdönteni. Tényleg mindig erről beszélünk.”

– mondta Sweat az NBC Sports Washingtonnak.

Segíti a dolgukat az a tény is, hogy a fal belsejében is kiváló játékosok játszanak, mint Jonathan Allen, Da’Ron Payne vagy Matt Ionnidis. A rekord megdöntése nagyon nehéz feladatnak tűnik, nem véletlen, hogy nem sikerült megdöntenie senkinek bő 30 éven keresztül. Akár sikerül, akár nem, azt nehéz elképzelni, hogy gyengén muzsikáljon ez a védőfal és ez a pass rusher duó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!