Connect with us

Hír

Nem igazán megy jól a játék a Bengals támadósorának az edzéseken

Nem érkezik túl sok pozitív hír a Bengals edzőtáborából, már ami a támadósort illeti, ugyanis leginkább arról hallani, hogy nem megy a Joe Burrow vezette offense-nek a játék. Az irányító nem játszik úgy, mint sérülése előtt, a TheAthletic információi szerint elég sok volt az interception tőle, emellett a könnyű dobásokba is sok hiba csúszott.

Azt is hozzáteszik a beat writerek, hogy a védőfalemberek nagyon sokszor átjutnak a támadófalon és csak azért nem születnek sackek, mert nem lehet megütni az irányítókat az edzéseken – Burrow legnagyobb örömére. Azt is kiemelik egyébként, hogy a másodéves irányító még félti a térdét és zavarja a nyomás, ami persze érthető 9 hónappal egy ACL-szakadás után. Burrow is elmondta, hogy nem fizikális, inkább mentális problémáról van szó.

“Azt mondanám, hogy ez most egy mentális dolog. Most szokok vissza a focihoz top ellenfelek ellen, remélhetőleg pár nap, pár edzés után visszatérek a régi önmagamhoz. Egyelőre igyekszem minél komfortosabban érezni magam a zsebben, próbáljuk visszahozni ezt az érzést. Ez az utolsó lépés számomra, hogy visszaszerezzem a zsebérzetem és érezzem, hogy mikor vagyok nyomás alatt és mikor nem.”

Természetesen nem érdemes túlreagálni a táborból a beat writerek szemein keresztül érkező információkat, de azért említésre méltó, hogy egy hónappal a szezon kezdete előtt még láthatóan nem érzi magát kényelmesen a fal mögött a fiatal irányító. Az sem fog segíteni a helyzeten, hogy a Bengalsé továbbra is a liga egyik legrosszabb támadófala.

Arról is érkeztek hírek Paul Dehner jóvoltából, hogy az 1/5-re választott Ja’Marr Chase annyira nem tud elszakadni a védőktől, mint várták. Természetesen ezt sem érdemes túlreagálni, főleg hogy Chase másfél éve nem focizott versenyszerűen, ettől függetlenül ez is említésre méltó, hiszen sokan nagyon sokat várnak a fiatal WR-től.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group