Connect with us

Hír

Bateman, Dillard és Duvernay-Tardif is több hétre kidőlt

Eddig csak a Colts edzőtáborából érkeztek komolyabb sérülésekről hírek, azonban a tábor előrehaladtával és az előszezonnal máshonnan jönni fognak a sajnálatos sérülésjelentések. Most három helyről is érkezett egy-egy ilyen hír.

A Ravensnél az első körös elkapó, Rashod Bateman szenvedett ágyéksérülést – írja Mike Garafolo. Még pontosan nem tudni, mennyit kell kihagynia, jelenleg week-to-week a státusza, tehát hetente vizsgálják felül, játékra alkalmas-e. Az alapszakasz kezdetére mindenképp rendben lesz a hírek szerint, de könnyen lehet, hogy a teljes előszezont ki kell majd hagynia. Bateman egyébként elég jól teljesített eddig az edzőtáborban, de Lamar Jacksonnal nagyon keveset tudott együtt edzeni, hiszen az irányító koronavírusos volt.

Az Eaglesnél a két évvel ezelőtti első körös Andre Dillard szenvedett térdsérülést és neki is week-to-week a státusza. Ezzel nagyot csökkentek az esélyei a kezdő left tackle poszt megszerzésére, amiért a korábbi hetedik körös ausztrál rögbis Jordan Mailatával harcolt, és egyébként is vesztésre állt. Az Eaglesnek ez azért is lehet rossz hír, mert mondjuk egy korrekt előszezonnal megpróbálhatták volna elcserélni Dillardot – így ez eggyel nehezebb lesz.

A Chiefsnél a tavaly opt outoló és orvosi diplomáját a koronavírus elleni harcban használó guard, Laurent Duvernay-Tardif kezében tört el egy csont, így Ian Rapoport információi szerint 4-6 hét kihagyás vár rá. A 30 éves játékos akár visszatérhet a szezon kezdetére, azonban nem számít kezdőnek, a Chiefs a nem hivatalos depth chartján csak második csapatosként tünteti fel a hatodik körös újonc Trey Smith mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group