Connect with us

Podcast

Triple Coverage #308 – AFC East szezonfelvezető

Megtartja a trónt a Bills? Mekkorát lép előre az alaposan megerősített Patriots? Képes Tua és vele együtt a Dolphins a fejlődésre? A Jetsből már idén is ki lehet hozni valamit, vagy csak elkezdik az építkezést a jövőbe tekintve? Beharangoztuk az AFC Eastet!

1:28 – Buffalo Bills
24:00– Miami Dolphins
47:55 – New England Patriots
1:14:55 – New York Jets

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2021-08-03 05:19

Ohhhhhhh igen anya erre vártam

ThySoul
ThySoul
2021-08-03 15:00

Na sikerült végighallgatni

Egyetértek chesterrel, hogy a Bills azzal, hogy mindenkit megtart nem erősödik az SB versenyfutásnál, de van egy fontos dolog amiben ennek nagy szerepe van: az pedig Allen fejlődése. Még mindig van hiba a játékában amit javítani kell ha a legfelső polchoz akar tartozni, ehhez pedig a legjobb ha mindenki marad körülötte legalább egy évig.

Egyébként nálam Bills-Pats-Dolphins-Jets sorrend lesz, a Patstől félek de ott a QB helyzet minimum érdekes, a Dolphins idénre szerintem kipukkad (kivétel ha Tua top5 szintet hozna) a Jets meg idén még nem lesz tényező.

Zotya
Zotya
2021-08-06 15:43

Meló + olimpia miatt csak most jutottam a podcast végére, de azért Jets-szel kapcsolatban reagálnék: lehet, hogy csak túl lelkes szurkoló vagyok a szezon előtt, de a 6,5-re én simán overt mondok!

Ahogy Dani is említette, van 4 meccs (Bengals, Texans, Eagles, Jets), ahol favorit a csapat.
Csoporton belül tuti nem lesz 0-6 a mérleg, 1-2 W simán jöhet, ezzel nem mondok nagyot.

A Panthers – Broncos – Falcons trióból szerintem az egyik meglesz.
És mivel a tavalyi jóval gyengébb kerettel is jött 2 bravúr győzelem, idén is jöhet meglepetés a divízión kívüli top4 ellenfél (Titans, Colts, Saints, Bucs) valamelyike ellen.
Szóval ebből nálam simán lehet 7-8 győzelem! :)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x