Connect with us

Hír

Egyre nagyobb bajban a Saints cornerback-sora

Azok után, hogy a holtszezonban pénzügyi okok miatt kivágták Janoris “Jackrabbit” Jenkinst, majd nemrég Patrick Robinson is visszavonult és Prince Amukamara is a kivágás sorsára jutott, nem nézett ki valami jól a Saints CB-sora. Ez pedig most tovább gyengül, ugyanis a csapat sérültlistára tette a slot cornerback Brian Poole-t, így idén már biztosan nem léphet pályára (a Saints színeiben) – írja Aaron Wilson.

A Saints a tábor kezdete előtt igazolta le Poole-t, aki az utóbbi években egy jó kis slot cornerré nőtte ki magát a Jetsben. Ugyan a csapat nem fizetett sokat a 28 éves, korábbi draftolatlan játékosnak (veterán-minimumot $137 ezer garantálttal), mégis fontos láncszemnek számíthatott volna. Az IR-re kerülésével még kisebb lett a merítési lehetőség a poszton New Orleansban.

Marshon Lattimore az egyik szélen az egyértelmű kezdő, bár neki is elképzelhető egy eltiltás a márciusi letartóztatása miatt. A túloldalon a tavaly sérült, előtte pedig gyengén játszó Ken Crawley tűnik befutónak, de most épp ő is megsérült a Jaguars elleni találkozón. A harmadik körös újonc Paulson Adebo lehet még bevethető, de elsőéves cornerektől nem várható igazán jó teljesítmény. A slotba Poole kiesésével megint csak nincs dedikált játékosuk, habár itt játszhat CJ Gardner-Johnson, aki ugyan safetyként van feltüntetve a keretben, de tavaly az ideje nagy részét a slotban töltötte.

A helyzetet elnézve nem lenne meglepő egy igazolás vagy egy csere a posztra, és a szabadügynökök közt még mindig ott van Richard Sherman.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!