Connect with us

Hír

Justin Houston majdnem a Steelersbe írt alá, végül a Ravensben kötött ki

Justin Houston nem olyan régen aláírt a Ravenshöz, és máris jó pontokat szerez a baltimore-i szurkolóknál. Elmondta ugyanis a csapat hivatalos oldalának, hogy a rivális Steelers is megkereste, ráadásul több pénzt is ajánlott, ő mégis a Ravenst választotta.

“Nagyon közel voltam a Steelershöz. Ez volt az egyik csapat, de úgy gondolom, hogy a Ravens jobban illik hozzám és ahhoz, amit kerestem. Egy az egyes lehetőségeket szeretnék és nyomást akarok gyakorolni az irányítóra. Olyan helyre akartam menni, ahol jól szórakozok, élvezem a sémát és meg tudom csillogtatni a tehetségemet.”

Houston korábbi csapattársa, Marcus Peters is segített a döntésben, hiszen a cornerback tudta, hogy jól illeszkedne a rendszerbe a pass rusher.

“Beszélgettem vele, aztán a Ravens felhívta az ügynökömet. Eljöttem egy látogatásra, elmagyarázták a sémát, megmutatták a jó cuccokat, én meg szerelembe estem és tudtam, hogy ide akarok igazolni.”

A Steelers végül Melvin Ingrammel “érte be”, Houston pedig így Pittsburgh helyett Baltimore-ban erősítheti a pass rusht. Rá is fért egyébként az egységre, hiszen az igazolás előtt csak a 26. helyre tettük a Ravens pass rushereit a pozíciós rangsorunkban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!