Connect with us

Hír

Veszélyben Denzel Mims helye a Jets rosterén?

A New York Jets tavaly a második körben az 59. választási joggal draftolta az elkapó Denzel Mimst, azonban a tavaly tavasszal sokra tartott WR nem váltotta be a reményeket eddig. Olyannyira nem, hogy a helye is veszélybe kerülhet a rosteren – írja Rich Cimini.

Mims jó esetben a második csapattal edz, de inkább a harmadikkal (habár ott legalább jól szerepel állítólag). Legjobb esetben is a 6., de talán 7. az elkapók sorrendjében, szóval küzdenie kell azért, hogy a keretben maradhasson az alapszakaszra (várhatóan hat játékost tart meg a csapat, a hét már kissé túlzó lenne). Előtte van Corey Davis, Jamison Crowder, Elijah Moore, Keelan Cole, Vyncint Smith és néha Brexton Berrios is.

Ahhoz pedig, hogy a roster végén kitűnj, nem árt szerepelni a speciális egységben, azonban Mims tavaly egy snapet sem játszott ott, míg Berrios punt visszahordóként hasznos, Smith pedig kickoffoknál.

Cimini azt is kiemeli, hogy az új rendszer lehet, hogy nem fekszik a másodéves elkapónak, ugyanis prospectként sem számított jó útvonalfutónak, inkább a méretével és sebességével nyert. Mike LaFleur rendszerében azonban nagyon fontos a jó útvonalfutás, hiszen a precizitás és az időzítés kiemelt figyelmet kap a receivereknél.

Ha nem változik a helyzet a hónap végéig, akkor nehéz döntés előtt lesz a Jets. Megpróbálhatják a keretben tartani és fejleszteni, de akár el is cserélhetik. A kivágást kicsit nehezebb elképzelni talán, hiszen mégis csak egy tehetséges, magasan választott játékosról van szó, de egy 6-7. körös picknél nem remélhet többet a Jets. Annyit ellenben több csapatnak is megérhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!