Connect with us

Hír

Josh Rosen megkapja az esélyt a bizonyításra

Josh Rosent egy hete a negyedik csapat küldte el a keretéből a 2018-as első körös draftolása óta, azonban továbbra sem tud kikopni a ligából, az épp csereirányítót kereső Atlanta Falcons ugyanis leigazolta. Ráadásul a főedző Arthur Smith szerint nem csak dísznek lesz a rosteren.

“Az egyetlen igazságos döntés, ha esélyt adunk neki a bizonyításra. Ezért igazoltuk le. Kell találnunk egy megfelelő csereirányítót, és Rosen is az esélyesek között van. Vagyis ne lepődjön meg senki, ha a vasárnapi mérkőzés valamelyik pontján pályára lép”

– mondta Smith az Atlanta Journal-Constitutionnek.

A Falcons rosterén jelenleg Matt Ryan mögött csak az idei draftolatlan Feleipe Franks található, aki eddig két meccsen 33,3 százalékos passzpontossággal (6/18) hozott össze 62 yardot és egy INT-t. Ennél Rosen is többet tud, így abszolút elképzelhető, hogy sikerül megszereznie egy roster helyet 2021-ben.

Rosent egyébként 1/10-re választotta ki a Cardinals, majd 13 meccsen kezdett is újoncként a később 1/1-es csapatban. Kyler Murray érkezése miatt egy második kör végi pickért elcserélték Miamiba, ahol csak három meccsen volt kezdő és Ryan Fitzpatrick kiszorította. Tavaly a Buccaneers gyakorlócsapatába szerződött, majd a 49ers felhívta az aktív keretbe, de nem lépett pályára. Most hétvégén a Chiefs ellen kapott lehetőséget az előszezonban, 33 snapet volt a pályán, 10/15, 93 yard, 1 interception lett a mérlege.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2021-08-26 05:53

Jajj, nekem csak most esik le, h “Tavaly a Buccaneers gyakorlócsapatába szerződött, majd a 49ers felhívta az aktív keretbe”: magyarul MEGFOSZTOTTÁK egy SB gyűrűtől. comment image
Szegény embert még az ág is húzza.

Fetyke
Fetyke
Reply to  LG
2021-08-26 06:30

Maradhatott volna a gyakorló csapatban is. :D Nem volt kötelező elfogadni a 49ers hívását.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  LG
2021-08-26 06:03

a gyakorlócsapatos emberek nem kapnak gyűrűt, szóval max annyit mondhatott volna el magáról, hogy “Tibi cipőpucolója voltam akkor amikor ők SB-t nyertek, de a getzik nem adtak érte gyűrűt nekem, és ezért az ombudsmanhoz fordulok a takarítónénivel, és a fűnyíró kertésszel együtt, mert ők is tök igazságtalannak érzik ezt, nekik is járna a gyűrű, egy csapat vagyunk, vagy mi a szösz”
de végülis, mindegy is…

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-08-26 09:31

A gyakorlócsapatos emberek olyan státuszban vannak mint a szezon közben elcserélt/elküldött játékosok.
Érdem szerint szánhat nekik gyűrűt a csapat.
Például Etling gyakorlócsapatos QB-ként kapott SB gyűrűt a patriots-tól.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-08-26 06:31

“…a gyakorlócsapatos emberek nem kapnak gyűrűt,…”

Az hogy lehet, mikor még a lufiárus is kap valami staff gyűrűt?

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Fetyke
2021-08-26 06:36

nem tudom pontosan, de x darab gyűrűt csináltat az NFL azt osztogatják szét a játékosok, és az edzők között.
aztán a csapat, ha akar, csináltathat replikákat hogy pl az egész teamnek adjon (lufiárus, vízhordó, takarító, fűnyíró stb), de persze az nem ugyanaz mint az eredeti.
és nyilván a SB győztesek NFL statisztikájába sem kerül fel a lufiárus neve

ahanem
ahanem
Reply to  LG
2021-08-26 11:56

nem fosztották meg, a Buccs dönthet úgy, hogy ad neki, meg dönthet úgy, hogy nem ad neki

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-08-26 07:50

Egyfelől kellemetlen, hogy bárhova került, 1 éven belül magas picken húzott QB-t a csapat. Másfelől meg ha játszott és mégis magas pick lett a szezon vége, akkor nem volt túl eredményes a csapat.
2018 tipikus rookie év volt közepes elkapókkal, de pl Josh Allen még nála is rosszabb volt. Utóbbira nem draftoltak egy 1/1-et és 3 szezon alatt lépett előre annyit, hogy TOP10 QB legyen és kapjon egy elég kellemes szerződést.
2019-ben kezdett 3 meccsen, majd egy kvázi lényegtelen szezonban sem hagyták a kezdőben.
Mennyire más lett volna, hogy mondjuk a Saints viszi el anno, padozik Drew mögött 3 évet és idén megkapta volna a kezdőt. Vagy egy olyan csapat, akik türelmesek és értenek a QB-k csiszolásához.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  reszelo.aladar
2021-08-26 12:05

Nem hinném, hogy sokkal másabb lenne. A srác nem érte meg a rostert tavaly Ryan Griffin, idén pedig Nate Sudfeld ellen. Ha ilyen játékosokat nem képes legyőzni, akkor teljesen komolytalan bármiről is beszélni az esetében.

ahanem
ahanem
Reply to  JackEasterby
2021-08-26 16:19

ezért jó, hogy egyelőre egy tight end ellen kell versenyeznie

Farubcek
Farubcek
Reply to  reszelo.aladar
2021-08-26 08:34

A srácot tartották anno az egész (egyébként ritka jónak indult) draft class leginkább NFL-re felkészült irányítójának, főként a pontossága és a gyors döntéshozatala miatt. Ehhez képest a két év alatt 55%-os passzpontosság, 12/19-es TD/INT arány borzalmas, és a meccsenként átlag több, mint 3 benyelt sack is azt mutatja, hogy a srác iszonyatosan elmaradt attól a szinttől, ahová várták.

Ez nem egy olyan produkció volt, ami kicsit gyengébb volt a vártnál, vagy elmaradt a hypetól (pl. Tua, vagy szerintem Daniel Jones is, még ha ezért kapni is fogok), hanem egy olyan, ahol lényegében semmi az ég világon nem látszott abból a pályán, ami miatt a srácot kiválasztották. Mindezt két franchise színeiben is prezentálni tudta, csak hogy biztosan ne lehessen a rendszert, edzőt, elkapókat, stb. okolni.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x