Connect with us

Hír

Shanahannek és Garoppolónak is elég jó elképzelése van arról, ki lesz a kezdő

Kyle Shanahan idén már többször is kijelentette, hogy ameddig Jimmy Garoppolo csúcsformában van, addig egyetlen újonc sem tudja kiszorítani a kezdőből, illetve azt is váltig állította, hogy Trey Lance nem kap első csapatos snapeket, hisz nagyon sokat kell még tanulnia. Mindezek után azt hihetnénk, hogy Garoppolo helye biztos a kezdőben, ugyanakkor Shanahan soha nem mondta azt, hogy biztosan ő fog kezdeni az első héten, és most is kitérő választ adott.

“Van egy egész jó elképzelésem a kezdő irányítóról. Mindig jó elképzeléseim vannak, de még sok nap van a ma és a később között. Meg különben is, mi haszna lenne, ha megnevezném a kezdő irányítómat? Egyetlen egy választ tudok a kérdésre, hogy akkor végre nem kérdezgetnének folyamatosan erről. Az a QB fog kezdeni, akivel a legnagyobb esélyünk van a győzelemre”

– mondta a főedző a 49erswebzone.com-nak.

Természetesen Garoppolót is megkérdezték erről, aki hatalmas mosollyal az arcán felelte, hogy neki is elég jó elképzelése van arról, ki fog kezdeni, azt sugallva, hogy ő az a bizonyos irányító – ő sokkal kevésbé tudja elrejteni a szándékait, mint főedzője. A sajtótájékoztatójából viszont arra is lehetett következtetni, hogy lesz a 49ersnek egy Lance-csomagja a playbookban, tehát ő is szerepet fog kapni a mérkőzéseken bizonyos játékszituációkban – Garoppolo ugyanis beszélt Drew Breesszel, hogy hogyan is kell kezelni egy ilyen Taysom Hill-szerű helyzetet.

Az előszezon alapján is úgy tűnt, hogy Garoppolo lesz a kezdő. Nem azért, mert olyan jól játszott (41 yard és egy INT volt a mérlege), hanem mert mindössze kilenc passza volt két meccs alatt, tehát még csak lehetőséget sem kapott meccsszituációban, ami általában a kezdők kiváltsága.

Persze elképzelhető, hogy ez semmit sem jelent, és a két meccsen 46,4 százalékos pontossággal 230 yardot, három TD-t és két INT-t passzoló, egyelőre sok hibával játszó Lance lesz a befutó, és Shanahan mindenkit át tudott verni, mint ahogy tette azt a draft előtt is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group