Connect with us

Hír

Nick Chubb után Denzel Ward lehet a következő, akivel hosszabbít a Browns

A Cleveland Browns nemrég új szerződést adott kiváló futójának, Nick Chubbnak. Az élet azonban itt nem áll meg és a csapat máris elkezdett dolgozni egy másik magasan draftolt játékosa hosszabbításán. Ez az illető pedig Jeremy Fowler információi szerint a cornerback Denzel Ward.

Wardot 2018-ban az 1/4-es pickre húzta a Browns, hárommal azután, hogy Baker Mayfieldet megszerezték volna. Mindkettejüknek két év van még hátra az újonc szerződéséből (mindkettejüknek lehívta az ötödik éves opcióját a csapat), azonban Mayfielddel egyelőre nem indultak be komolyabban a tárgyalások, helyette Ward felé irányul a vezetőség figyelme.

Ward első három éve alapján meg is érdemli a hosszabbítást, hiszen egy kiváló emberezős cornerbacket ismerhettünk meg a személyében. Voltak kisebb sérülései, amik nem segítenek a tárgyalásokkor, de várhatóan egy top5-ös fizetést kaphat majd, azaz új pénzt tekintve évi $16,5 millió felett. Jelenleg a Dolphins játékosa, Byron Jones az 5. a cornerback listán ezzel a fizetéssel, azonban ő szabadügynökként írt alá, tehát Ward ilyen összeggel a csapata számára kedvezőbb feltételeket jelentene az elkövetkező hat-hét évre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!