Hír

Kisebb Covid-para alakult ki a Billsnél, öt játékost is haza kellett küldeni

Published on

A Bills egyik edzője elkapta a koronavírust, ami kisebb Covid-parát okozott a csapatnál, ugyanis öt közeli kontaktnak minősülő játékost is haza kellett küldeni. Ez két dolgot jelent: egyrészt azt, hogy Star Lotulelei, AJ Klein, Matt Milano, Cole Beasley és Gabriel Davis most legalább öt napig kénytelen távol maradni a csapattól, másrészt pedig azt, hogy ők nincsenek beoltva.

Jól látszik, mennyire más szabályok vonatkoznak az oltott és az oltatlan játékosokra. Amennyiben a fent említett játékosok be lettek volna oltva, úgy közeli kontakt esetén nem kellett volna elhagyniuk a létesítményeket, csak ha pozitív mintát adnak.

Továbbá az a tény sem kellemes a csapat szempontjából, hogy legalább négy kezdő játékos – a látványosan oltásellenes slot elkapó Beasley, a DT Lotulelei, az LB Milano és az elkapó Davis – sincs beoltva. Ami az előszezonban nem probléma, de az alapszakaszban vagy a rájátszásban már komoly veszteség lenne a hiányuk. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben ők okoznak egy olyan Covid-parát, ami miatt nem lehet megtartani a meccset, az azonnali vereséget jelent a Billsnek.

16 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group