Connect with us

Hír

Shanahan: Trey Lance játszani fog idén

Kyle Shanahan többször is elmondta az utóbbi időben, hogy nincs verseny irányítóposzton, Jimmy Garoppolo a kezdő és az 1/3-ra draftolt (három első körért megszerzett) Trey Lance-nek esélye sincs megszerezni a kezdőt az edzőtáborban (hacsak JimmyG meg nem sérül). Azt is elmondta a 49ers mestere, hogy Lance nem is fog első csapatos játéklehetőséget kapni a táborban, azonban a helyi beat writerek arról számoltak be, hogy Lance a héten mégis megkapta az első ilyen snapjét.

Kiderült azonban, hogy ez a játék direkt Lance-re lett kitalálva és miatta lett belerakva a playbookba, hiszen kamatoztatni tudja atletikus képességeit. Úgyhogy Shanahan elmondta, hogy Lance biztosan fog játszani idén, legalább szituációs lehetőségeket kapni fog.

“Trey játszani fog idén. Tudom, most mindenki rohan majd kiírni a Twitterre, de szituációtól függően játszani fog idén. Ez nem jelenti azt, hogy kezdeni fog, de kap majd játékokat… ezért kap majd lehetőséget az első csapattal is az edzéseken.”

– mondta Shanahan, via San Jose Mercury News.

Így kezdődik tehát a hatalomátvétel, Lance előbb szituációs lehetőségeket fog kapni, majd idővel úgyis átveszi a kezdőt. Hogy erre mikor kerül sor, az jó kérdés, de a beat writerek szerint az edzőtáborban veszélyesebben játszik eddig, mint Garoppolo (tegyük hozzá, hogy második csapatos támadósorral második csapatos védelem ellen).

Vannak olyan spekulációk (és emeljük ki, hogy spekulációk), miszerint ez a nagy nyílt bizalom Garoppolo felé leginkább azért van, hogy felhívják valamelyik irányító-hiányos csapatot egy trade-keringőre az alapszakasz előtt, és bevethessék az újoncot. És persze olyan hangok is vannak, amik megerősítik Shanahanék mondandóját, miszerint idén még egy egészséges Garoppolóval lehet a legjobb esélyük a rájátszásra (és ott tovább menetelni), amiben szintén lehet valami, tekintve hogy az egyetlen egészséges évében Super Bowlba jutott vele a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!