Connect with us

Hír

Elszakadt a Patriots linebackerének a térdszalagja, kihagyja a szezont

Pont a napokban írtunk arról, hogy milyen csaták lehetnek a Patriots edzőtáborában, és ott megemlítettük Raekwon McMillant is, mint aki küzdhet a linebackerek közt a minél nagyobb játékidőért. Ő azonban most súlyos sérülést szenvedett, ugyanis Ian Rapoport információi szerint elszakadt a térdében a keresztszalag, így ki kell hagynia a teljes szezont.

McMillan 2017-ben a második körben került a Dolphinshoz, azonban újonc edzőtáborában szintén elszakadt az ACL-e, csak akkor a másik térdében. Utána két éven át volt kezdő Miamiban, futás ellen jól is teljesített, viszont coverage-ben nagy problémái voltak. Utána elcserélték a Raidershöz, ahol kevés szerep jutott neki és akkor is gyenge volt. Idén a Patriots igazolta le szabadügynökként.

A mélység így eggyel rosszabb lett New Englandben Dont’a Hightower mögött linebacker poszton. Ja’Whuan Bentley lehet talán a kezdő mellette, de ide igyekszik Terez Hall, Harvey Langi és az újonc Cameron McGrone, illetve akár Josh Uche is szerepet kaphat középen (bár neki talán jobban illene a pass rusher szerepkör).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!