Connect with us

Hír

TRADE: Linebackert szerzett a Steelers

A Pittsburgh Steelerst rosszul érintette, hogy Vince Williams múlt héten bejelentette visszavonulását, és a jelek szerint nem voltak megelégedve a mélységgel a poszton, úgyhogy cserét hajtottak végre a probléma orvoslására. A Jacksonville Jaguarstól szerezték meg Joe Schobertet, számolt be többek közt a játékos felesége Twitteren.

Az ellenértékről egyelőre nincs információnk, de a Steelersnek nincs negyedik- és ötödik körös pickje sem 2022-ben, így ezek biztosan nem képezik a csere részét. Brad Spielberer egyébként megtudta azt is, hogy a Jaguars átvállalja Schobert 2021-es fizetésének ($7,3 millió) egy részét. A 27 éves linebacker tavaly írt alá Jacksonville-be öt évre $53,75 millióért.

Schobertet a Browns választotta ki a 2016-os NFL Draft negyedik körében, 2017-ben vezette a ligát tackle-ökben, akkor Pro Bowler lett, egy évvel később pedig a PFF értékelése szerint karrierje legjobb évét hozta és a második legjobb LB volt a ligában abban a szezonban. Azóta viszont közel sem került ehhez a jó teljesítményhez, ellenben a tackle-öket tavaly is szállította a Jaguarsban (141), emellett három interceptiont is szerzett, amiből egyet TD-re hordott vissza.

Feltehetőleg kezdeni fog Devin Bush mellett Pittsburghben, a Jagsnél pedig így megüresedett egy hely Myles Jack mellett, amiért a kiadott nem hivatalos depth chart alapján a veterán Damien Wilson indulhat előnyből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!