Connect with us

Hír

Vic Fangio még nem tud dönteni Drew Lock és Teddy Bridgewater között

Vic Fangio a múlt héten még arról beszélt, hogy akár már a Broncos második előszezonmeccse után eldőlhet a csapat kezdő irányítójának a kiléte. Úgy tűnik, hogy a Seahawks elleni 30-3-as győzelem nem segített meghozni a végső döntést, egyelőre még sem Drew Luck, sem Teddy Bridgewater nem győzte meg teljesen a 63 éves szakembert.

“Mindketten remekül teljesítenek eddig. Mindkettőjükkel képesek vagyunk nyerni, és ez egy jó dolog. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy ki fog kezdeni, legkorábban a hét elején születhet meg a döntés, de lehet, hogy a jövő hétre tolódik. Mindketten jól játszottak és nagyon megnehezítették a döntést. Alaposan átgondoljuk”

– mondta Fangio (via PFT).

Az első előszezonmeccsen Lock kezdett: hét passzából öt volt jó 151 yardért, két TD-ért és egy 153,3-as passer ratingért. Ő tűnt a befutónak, de a Seahawks elleni 30-3-ra megnyert találkozón sikerült rontania a megítélésén: csereként lépett pályára, 14 passzából csak kilenc volt jó 80 yardért, illetve két fumble-t is vétett (bár végül egyiket sem veszítette el). Ezzel szemben Bridgewater a Vikings ellen 7/8, 74 yardos és egy TD-s, míg a Seahawks ellen 9/11, 105 yardos és egy TD-s lőlapot tud felmutatni – a második meccsen kifejezetten jól játszott.

A Broncos harmadik előszezonmeccse a Rams ellen lesz, elképzelhető, hogy csak azon fog eldőlni a kezdő QB kiléte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!