Connect with us

Hír

Ma Wentz és Nelson is edzésbe áll, de Reich még nem tudja ki kezd, ha Wentz nem bevethető

Carson Wentz állapota szépen javul, ráadásul Frank Reich elmondása szerint Quenton Nelsonnal egyetemben ma edzeni is fog, ami nagyon jó hír az első heti bevethetőségével kapcsolatban. A főedző korábban azt mondta, hogy legalább két heti edzésmunkát szeretne látni irányítójától, mielőtt beteszi a kezdőbe. Az első forduló három hét múlva esedékes, szóval erre akár jó esély is lehet, bár természetesen biztosra nem lehet menni, hiszen ez a jósolt 5-12 hetes felépülési időnek nagyon az elején lenne (6 hét).

Amennyiben Wentz nem áll majd készen az első fordulóra, úgy nagy dilemmában lesz Frank Reich, ugyanis egyelőre nem tudott dönteni Sam Ehlinger és Jacob Eason között.

“Mindkettőjüknek volt pár szép megmozdulása. Persze Samnek volt két felpattanó labdája, amiből INT lett, Jacob pedig elnézett egy-két dolgot a meccs elején, bár utána volt pár nagy játéka. Mindannyian tanulunk majd ezekből. Meg kell néznem a felvételeket, hogy jobban ki tudjam értékelni a helyzetet”

– mondta a csapat mestere a mérkőzés után.

A Vikings ellen Ehlinger kezdett, 13 passzából nyolc volt jó 70 yardért, de nem dobott TD-t, ellenben INT-ből kettő is összejött neki. Eason sem volt sokkal jobb: 27 dobásából 16 volt jó 132 yardért, ő sem dobott TD-t, viszont legalább INT-t sem.

Az első két előszezonmeccs alapján Eason egyértelműen jobbnak tűnik. A Panthers elleni meccsen is volt már pár nagyobb játéka, a meccset 15/21-es pontossággal és 183 yarddal fejezte be (TD-t akkor sem dobott), míg Ehlinger a Carolina cseresorának is dobott egy INT-t a 155 yardja mellé (a touchdown neki sem jött össze).

Nem lenne rossz, ha Wentz bevethető lenne.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-08-23 08:07

“Nem lenne rossz, ha Wentz bevethető lenne.”

Valóban! Nekem életképtelennek tűnt mindkettő csere QB.

peter szabo
peter szabo
Reply to  Fetyke
2021-08-23 15:59

Jogos. + 2 ilyen “gyakorló” meccs td passz nélkül.(persze nem biztos hogy fontos) Mi lenne élesben?!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x