Connect with us

Hír

Wentz nem megy műtétre, kivár és pihenteti a lábát

Carson Wentz a héten szenvedett lábfejsérülést, azonban nem lehetett tudni, hogy milyen súlyos a dolog és hogy kell-e műteni. Nos, az irányító úgy döntött Ian Rapoport információi szerint, hogy nem fekszik kés alá, ehelyett pihenteti majd a lábát és így próbálja meg a rehabilitációt. Ha minden jól megy, akkor akár a szezonnyitóra is visszatérhet, viszont ha nem, akkor jöhet a műtét, ami hosszabb időre a partvonal mellé kényszerítheti Wentzet.

Innen sokezer kilométerről nyilván nem tudjuk megmondani, mi lenne a helyes döntés, de felmerülhet a gondolat, hogy nem lenne-e jobb most megműteni, hiszen akkor ugyan az első pár hetet jó eséllyel kihagyná, de utána már biztosan nem lenne ezzel a sérüléssel gondja. Így pedig könnyen előfordulhat, hogy a pihentetés nem elég, és ha később kell kés alá feküdnie, akkor jóval több meccset kellene kihagynia.

A Colts mellett az Eagles is árgus szemekkel figyelheti az eseményeket, hiszen Wentz játékidején múlik, hogy a Sasok első- vagy második körös picket kapnak a tavaszi csere következtében. Ha Wentz a támadósnapek 75 százalékán pályán van (ha a csapat rájátszásba jut, akkor elég 70% is), akkor első körös cetli üti Howie Rosemanék markát. Ha nem, akkor csak egy körrel későbbi, habár ha Wentz nagyon keveset tud csak játszani, akkor ez akár egy magas második körös pick is lehet – hiszen azt nehéz elképzelni, hogy Jacob Easonnel a kezdőben sokáig menetelne az indianapolisi gárda.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!