Hír

Wentzet mégis megműtik, 5-12 hét kihagyás vár rá

Published on

Eddig úgy volt, hogy Carson Wentz kivár és nem akarja megműttetni a lábfejét, azonban most Frank Reich bejelentette, hogy mégis kés alá fekszik az irányító és ezzel 5-12 hét kihagyás vár rá – írja Stephen Holder. A doktorok szerint egy elég régi, akár gimis éveire visszavezethető sérülésről van szó, ami most újra előjött, a törött csont elmozdult és ezzel fájdalmat okozott az irányítónak – a megoldás pedig az, hogy eltávolítják a csontot.

A legjobb forgatókönyv (5 hét) szerint a szezon kezdetére éppen felépülne Wentz, a legrosszabb szerint azonban 6-7 fordulót is ki kellene hagynia, szóval elég nagy a szórása a lehetséges kimeneteleknek. Nagyon sok múlik ezen a Colts oldalán, hiszen Jacob Easonnel nehéz elképzelni, hogy sikeres tud lenni a csapat, és amíg Wentz nem bevethető, akár el is úszhat a rájátszás. Az első öt fordulóban a Seahawks, a Rams, a Titans, a Dolphins és a Ravens lesz az ellenfelük, ami elég kemény menetnek ígérkezik.

Emellett az Eaglesnél sem örülnek ennek a hírnek, hiszen így nagyobb eséllyel csak második körös kompenzációt kapnak az első kör helyett. A megállapodás szerint ugyanis ha Wentz a támadósnapek 75 százalékán pályán van (ha a csapat rájátszásba jut, akkor elég 70% is), akkor első körös cetli üti Howie Rosemanék markát – a nem, akkor csak egy másodi körös.

7 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group