Connect with us

Hír

A Bucsnál 100 százalékos az átoltottság

Míg a Vikings, a Bills és a Colts továbbra is jelentősen le van maradva az átoltottsági versenyben (ráadásul olyan játékosok nincsenek beoltva, mint Kirk Cousins, Darius Leonard, Carson Wentz vagy Quenton Nelson), addig a Bucsnál mindenki be van oltva. De konkrétan mindenki, a franchise minden egyes alkalmazottja, jelentette ki Bruce Arians.

A csapatnál eddig is nagy volt az oltási hajlandóság (azok után, hogy Brady bevállalta, aligha volt kérdés, hogy mi az egyetlen elfogadható döntés), a legnagyobb nevű ellenző pedig Leonard Fournette volt, aki azt mondta, hogy ő bizony biztosan nem oltatja be magát. Azóta viszont a futó is meggondolta magát, és megerősítette, hogy be van oltva.

A delta variáns terjedése és a várható negyedik hullám miatt az oltottság kulcskérdés az NFL-ben. A beoltott játékosoknak nem kell maszkot viselniük, szabadabban mozoghatnak, nem kell naponta tesztelni őket, nem kell karanténba menniük fertőzött személlyel való kontakt után, és ami a legfontosabb: egy esetleges Covid-para esetén az NFL mindent megtesz a csapat mérkőzésének megrendezéséért.

Az gyakorlatilag tehát kizárt, hogy egy oltott játékos például a meccs előtt pár órával kiessen a Covid miatt, az oltatlanok viszont már egy közeli kontakt miatt is azonnal 5 napos karanténra vannak ítélve, ráadásul őket a meccs előtti napon is tesztelik. Az oltottság tehát komoly versenyelőnyt jelenthet, és a Bucsnál ezt ki is maxolták.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
2021-09-03 06:19

Egyre jobban tisztelem Brady-t!

Tizenkettes
Tizenkettes
2021-09-03 14:07

Ez az Arians csinál is valamit? Mert Tampában mintha Brady lenne, aki mindenről dönt. Ezek általában bejönnek, de azért szeretnék egy ilyen gárda vezetőedzője lenni. Bármi van, szerintem megy a telefon, hogy: “Tom! Szerinted?”

peter szabo
peter szabo
Reply to  Tizenkettes
2021-09-03 16:22

Bruce régebben kijelentette,hogy szanaszét fogja büntetni az oltatlanokat. Ez az egész csapatot megrémítette…. Aztán Tamás egy edzés előtt üldögélt a sarokban az öltözőben és motyogott magában::meggyőztem szenyor guerrerot, hogy belefér az egészség programunkba az oltás, minden nap minimum x-re hozom a vitákat 1 brazil fúriával,hát akkor pont velük nem bírok el?! Nnna fiúk… Aki miatt meccset veszítek, ami rontja a statisztikáimat, mellesleg bukom a meccspénzt,(ami miatt otthon kapok büntit,mert már így is sokba van a hobbim) az nagyon ráfarag… Jaaa,nem, merthogy a keretszűkítést sem éri meg a renitens. Brússzal megbeszéltem hogy ez márpedig így lesz. Egyetértett,bár nem volt ott… Kézemeléssel kérem jelezni az oltásra való hajlandóságot! Nézd már a sok hajótöröttet,hogy kalimpálnak! Akkor ezt IS megbeszéltük…

camillo 7777
2021-09-03 09:03

TB beoltatta magát, ezek után senki nem kérdezi, hogy mivel.
Lehet malária ellen. 😅😅😅

Everlast77
Everlast77
2021-09-03 07:36

Tomi beoltatta magát? Már nem hisz az avokádóban, vagy mi a f*sz..:D

peter szabo
peter szabo
Reply to  Everlast77
2021-09-03 15:13

Avokádóval oltatta be magát, csak került bele egy kis pfizer.

d zoli
d zoli
Reply to  Everlast77
2021-09-03 08:39

Ez a fíreg tényleg mindenre képes a győzésért!

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2021-09-03 07:32

Gyenge a keret, gyenge a hangulat, legalább az oltással nincsen bajuk… :D

d zoli
d zoli
2021-09-03 07:05

Leo! Szurit megkaptad?
Nem!
Ménem?
Gyógyszerlobbi. Soros. Demokraták. Csalás az egész.
Tudod mi a pandémia?
Világjárvány.
És mit értünk ez alatt?
A Földet, ahol van 200+ ország az USA-n kívül?
Igen Leo. Összerakod magadban?
Jó. Akkor azé nem, mert:Szabad választás joga! Nürnberg per óta tilos az ember kísérlet. Fdic fada wada jóváhagyás nincs vagy szart ér!
Leo. Okos embernek tartod magad?
Igen!
És az vagy?
Nem. :(
Aha. Ki mondta neked ezeket?
Egy választási csalásban utazó bűnöző Egy ajurvédikus belgyógyász szélhámos és egy agyalágyult ortopéd orvos.
Aha. És matekból milyen vagy? Arányszámítás, százalékok ilyesmi megy?
Igen.
Akkor Leo mi legyen a szurival?
Kérem.

LG
LG
Reply to  d zoli
2021-09-03 21:45

200+ország? Beszélsz össze-vissza Leo, még azt sem tudod, hogy Európa egyetlen ország? Na gyorsan adasd be magadnak azt az oltást, hátha meghozza az eszedet is!

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2021-09-04 13:42

USA-ban amelyik ápolónőnek van egy kis esze,az már hülyére kereste magát.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x