Connect with us

Hír

Rövidhírek: Többen kerültek sérültlistára és volt pár kisebb igazolás is

A tegnap leginkább a kisebb hírekről szólt az NFL-ben, többen kerültek sérültlistára és volt pár kisebb igazolás is. 

A Chiefsnél sokat várnak a másodéves linebacker Willie Gay-től, azonban egyelőre türelmesnek kell lenniük, ugyanis IR-re tették a védőt, tehát minimum három hetet ki kell hagynia. Így Anthony Hitchens mellett nagyobb szerep hárulhat az újonc Nick Boltonra.

A Broncos kivágta Royce Freemant, a futóra pedig a waiveren a Panthers csapott le, így megküzdhet az újonc Chuba Hubbarddal a második számú running back címért Christian McCaffrey mögött. Freeman egész jól mutatott az előszezonban.

A Billsnek nem kellett a tight end Jacob Hollister, a Jaguars viszont lecsapott rá. A depth chartot elnézve (Chris Manhertz, James O’Shaughnessy, Luke Farrell) akár első számú is lehet pár héten belül. Az utóbbi két évben 66 elkapást, 558 yardot és 6 TD-t regisztrált a Seahawksban.

Ha már Jaguars, csapat IR-re tette az elkapó Tavon Austint. A Seahawks ugyanígy járt el a támadófalember Cedric Ogbuehivel.

A Falcons leigazolta a futó Wayne Gallmant, aki tavaly a Giantsnél teljesített korrekt szinten Saquon Barkley helyén: 147 futásból 682 yardot és 6 TD-t ért el. Most Mike Davis mögött lehet első számú csere.

Ha már Giants, a csapat leigazolta a gyakorlócsapatába Matt Skurát, aki tavaly év végén kezdett center poszton a Ravensnél és a Dolphinshoz úgy igazolták le, mint lehetséges kezdőt. Az Óriások fala nem néz ki valami jól, így minden próbálkozás jó ötlet.

A Cardinals IR-re tette a védőfalember Jordan Phillipset, tehát neki is három hetet legalább ki kell hagynia. A védő a sérülése miatt nem nagyon volt elérhető az edzőtáborban és még a COVID-IR-re is felkerült.

A Vikings kivágta eddigi punterét, Britton Colquittet, majd leigazolta a Steelerstől kivágott Jordan Berryt.

A pass rusher Pernell McPhee visszatért a Ravenshez, miután onnan menesztették a keretszűkítésekkor. Szintén a Hollókkal kapcsolatos hír, hogy két elkapót, Miles Boykint és az első körös újonc Rashod Batemant is sérültlistára kellett tenni, tehát legalább három hét kihagyás vár rájuk.

Végül pedig említsük meg, hogy Reuben Foster a Jetsnél járt próbajátékon. A problémás linebackert a 49ers draftolta, amikor a Jets jelenlegi főedzője, Robert Saleh volt a védőkoordinátor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!