Connect with us

Hír

Marcus Mariota hetekre kidőlt

A Raiders hetekre elveszítette Marcus Mariotát egy combsérülés miatt, írja Ian Rapoport. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mennyit kell kihagyni az irányítónak, de nem lenne meglepő, ha rövid távú IR-re kerülne, ami legalább három hét pihenőt jelentene.

Mariota mindössze egyetlen snapet játszott a Ravens ellen megnyert hétfő esti rangadón, amikor egy direkt ráhívott futás után 31 yardot szerzett. Ezzel beigazolódtak azok a hírek, hogy a csapatnak van egy Mariota-csomagja, ami egy play alapján kifejezetten hatékonynak tűnik, de ebből most egy darabig nem látunk semmit.

A korábbi 1/2-es hiányában Nathan Peterman lesz a csapat cseréje Derek Carr mögött, de Mariotával ellentétben őt csak akkor látjuk majd a pályán, ha Carr megsérült.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-09-16 19:54

” Nathan Peterman lesz a csapat cseréje … őt csak akkor látjuk majd a pályán, ha Carr megsérült.”

Szerintem még akkor sem! Inkább 2 RB-vel állnék fel…

peter szabo
peter szabo
Reply to  Fetyke
2021-09-17 14:41

Sajnálom mint minden sérült játékost,de legalább nem lövik el az összes trükkös játékot még az idény elején. Az általad felvázolt koncepció sem rossz, ám ha nem jönne be,vagy rárúgnék mindent, még 60 yardról is,vagy 1. és tízre puntolnák, még akkor is messzebbről jönne az ellenfél,mint egy rövid interception után…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x