Connect with us

Hír

Danny Amendola a Texanshoz igazolt

Mélyítette az elkapósorát a Houston Texans, miután egy évre 2,5 millió dollárért leigazolta Danny Amendolát. A 35 éves elkapó tehát hazatér, ugyanis houstoni születésű, ráadásul a középiskolát és az egyetemet is Texasban végezte.

Amendola 2008-ban draftolatlanként került a ligába, de csak 2009-ben lépett először pályára, a Rams játékosaként. St. Louisban négy év alatt kétszer jutott 600 yard fölé, egy korrekt slot elkapónak számított. 2013-ben került a Patriotshoz, ahol a távozó Wes Welkert kellett pótolnia – ez nem igazán sikerült, de a gyengébb alapszakaszteljesítményt kiváló PO-teljesítménnyel pótolta:

  • a 2014-es bajnoki menetelésben 137 yardot és három TD-t szerzet, ebből 48 yardot és egy TD-t a Seahawks elleni Super Bowlon,
  • a Falcons ellen megnyert döntőn nyolc elkapásból 78 yardot és egy TD-t gyűjtött,
  • a 2017-es rájátszásban pedig 348 yard és két TD került a neve mellé, az Eagles ellen elveszített döntőn 152 yardot szerzett.

2018-ban aztán megunta a folyamatos fizetéscsökkentést és inkább aláírt a Dolphinshoz, majd két évet töltött a Lionsben. Hozta a tőle megszokott játékot az alapszakaszban, de a rájátszásba egyik gárdával sem sikerült bejutnia.

Eddigi karrierje során 593 elkapást, 5 964 yardot és 21 TD-t gyűjtött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!