Connect with us

Hír

Trent Brown nélkül, de Hoyerrel a padon indul ma csatába a Patriots

Trent Brown mindössze 7 snapet bírt az első fordulóban, ugyanis nagyon hamar megsérült a vádlija. A Patriots jobb oldali tackle-je így eredetileg kérdőjeles besorolást kapott a vasárnapi Jets elleni találkozóra, mostanra viszont kiderült, hogy nem fog tudni pályára lépni – jelentette be a csapat. A helyét Justin Herron vagy a Chiefstől szeptember elsején megszerzett Yasir Durant veheti át, mindketten játszottak RT poszton múlt héten.

Mindeközben a Patriots újra leigazolta az aktív keretbe Brian Hoyert az idei szezonra – írja Adam Schefter. Múlt héten még csak a gyakorlócsapatban volt és úgy hozták fel az első meccsre cserének, mostantól viszont hivatalosan is az aktív keret tagja lesz. Hogy ezt nem múlt héten tették meg azt jelenti, hogy nem garantált a fizetése a szezonra, így könnyen játszhatnak azzal, hogy kivágják, és visszaigazolják, ha szükség van rá – legalábbis a trade határidőig, onnantól már waiverre kerülne és bárki felvehetné.

Jarrett Stidham jelenleg PUP-listán van, tehát hat hetet minimum ki kell hagynia, utána lesz érdekes figyelni, hogy ő vagy Hoyer lesz a Patriots csereirányítója.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!