Connect with us

NCAA

Ez történt a második heti NCAA meccseken

Az első után a második forduló sem okozott csalódást az egyetemi football körökben. Rengeteg underdog tudta megszorongatni sokkal magasabban jegyzett riválisát, sőt megint született pár szép upset is. A hét legjobbnak vélt mérkőzései pedig hozták azt a színvonalat és izgalmakat, amiket szerettünk volna látni.

A hét mérkőzése: Oregon (12.) @ Ohio State (3.) 35-28

A hét legjobb mérkőzése a tavalyi Pac12 és BIG10 bajnokának a csörtéje volt. A mérkőzés előtt az volt a feltételezésünk, hogy az Oregonnak akkor lehet ezen a mérkőzésen esélye, ha offense oldalon tudják tartani a tempót, a védelmük pedig pár villanással meg tudja akadályozni az Ohio State pontszerzéseit.

Ez ha nem is maradéktalanul, de nagyjából meg is valósult. Sőt a vendégek nem csak hogy tartották a tempót, de szinte az egész mérkőzésen ők diktálták azt. A Ducks méltán híres támadófala szinte tökéletesen játszott, Anthony Brown irányítót végig tiszta zsebben tartották, de ami még fontosabb, hogy a futójáték makulátlanul működött mögöttük. C.J. Verdell 161 futott yardig és 2 touchdownig jutott, de az egész Ducks összesen 269 yardot termelt a földön. A Buckeyes védelméről már múlt héten kiderült, hogy futás ellen nagyon sebezhető, de ezen látszólag semmit sem tudtak javítani. Ilyen futójáték mellett pedig maximálisan belefért, hogy az oregoni passzjáték néhány play actionnel megvillanjon, de alapvetően csak managelje a mérkőzést.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!