Connect with us

Beharangozó

FK! Preview #3

Bemutatkozik Justin Fields, jön a Mahomes vs. Herbert csata, előrehozták az NFC-döntőt, őrületre van kilátás a Seahawks és a Vikings egymás elleni meccsén, vasárnap éjjel pedig egy már-már klasszikusnak tekinthető 49ers-Packers összecsapást nézhetünk. Szuper futballvasárnap vár ránk! 

19 órás sáv

Los Angeles Chargers @ Kansas City Chiefs (Arena4, Kandalló Pub)

Legyintsünk erre az összecsapásra, mert az AFC West 3. és 4. helyezettje méri össze a tudását? Dehogyis, hiszen jön Justin Herbert és Patrick Mahomes, ezt pedig kötelező nézni!

A Chargers offense nekem eléggé felemás képet mutat, nem igazán tudom még, mit gondoljak, kell még pár meccs talán. Mert Herbert csodálatos, de az offense körülötte nem igazán. Túl sok a rövid passz (főleg play action után frusztráló), túl sok a tight window dobás, és igazából ezt az irányítóra nehéz fogni a bombái miatt, Keenan Allenre nehéz fogni az elit útvonalfutása miatt, tehát akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy rosszak az útvonalkombinációk és nem játssza üresre a séma az elkapókat. Ez pedig probléma és erősen limitálhatja, mire képes ez a csapat. Mert Joe Lombardin kívül minden tetszik. Nem fogja mindig kihúzni Herbert a csávából a csapatot harmadik és hosszúra. A Chiefs ellen lehet most javítani, mert borzasztó ez a defense, sikerességi rátát figyelembe véve konkrétan a liga legrosszabbja két forduló után.

A labda túloldalán is érdekes matchupok lesznek és kíváncsi vagyok, mire megy a Brandon Staley féle defense Mahomesék ellen. Bosáék tudnak nyomást generálni? Derwin James mire megy Kelce ellen? Hillt le tudja venni a secondary Chris Harris hiányában? És ami még fontos: hogyan fog menni a Chiefs futójáték? Azt ugyanis tudjuk, hogy a Chargers hívni fogja a futásokat, meglátjuk mennyire tudja ezt kihasználni a Chiefs vagy mennyire tud kevés emberrel a boxban jól védekezni a Los Angeles-i alakulat.

Elég nagy a spread a Chiefs javára, és az utóbbi bő egy évben nem volt túl jövedelmező Mahomesékra fogadni (legalábbis spreaddel szemben), szóval ilyen szempontból jó ötlet lehet a Chargersre tenni, de straight up a Chiefs ezt szerintem behúzza. 

New Orleans Saints @ New England Patriots (GamePass, Kandalló Pub)

Vajon hol tart ezen a héten a Winstoncoaster? Az első héten elindult és gyorsan felment a hullámvasút egyik magas pontjára, majd óriási mélyrepülést hajtott végre, úgyhogy most azt várhatjuk, hogy ismét felfelé ível majd a vidámpark egyik fő attrakciója. Na de mennyire emelkedik fel a vagon? A Patriots nyilván szeretné elérni, hogy inkább csak egy kivezető rész következzen az építményben, és ennek kiépítésére fel is vannak vértezve a műszakvezetővel és a szorgos építőmunkásokkal. Na jó, ez az analógia nem sikerült tökéletesre, de értitek. A kérdés az, milyen formát mutat Winston, és Belichick hogyan akarja elérni, hogy a cornerbackjei minél több picket szerezzenek rajta?

A túloldalon teljesen más a helyzet. Mac Jones kvázi nem csinál semmit, csak a nagyon rövid passzokat osztogatja. Az átlagos passza mindössze 5,6 yardra repült, ami a 29. helyre elég a 33. kvalifikáló irányító közt, ráadásul elég gyenge csapatok ellen ment így a támadósor (főleg a második héten). Néha frusztráló volt nézni, hogy fel volt rajzolva a hosszú játék, üresen is lett volna az elkapó, de nem akarta megpróbálni sem ezeket a dobásokat. Úgyhogy amíg ezeket meg nem passzolja, addig a védelmek fel fognak húzódni és igyekeznek a rövideket minél jobban elvenni. Ez várható a Saintstől is, amelynek egészségesen meglenne a játékosállománya ehhez és a Pats offense megállításához, de sérültek nélkül már sokkal nehezebb dolga lesz Dennis Allen legénységének. És láttuk már korábban Jonestól, hogy képes ezekre a hosszabb labdákra, szóval ideje ezt élesben is megmutatni, mert enélkül nem lehet senkiből top QB.

Kevés pontos meccsre van kilátás (a második legalacsonyabb az over/under a fordulóban), mindkét csapat hosszú drive-okat fog vezetni vagy puntolgatni fog. Hasonló erősségű a két gárda, és akár dönthet az is, hogy hol lesz kevesebb hülye hiba, ebből pedig a Patriots kerülhet ki győztesen. Én most arra bazírozok, hogy egy jobb Winston meccs következik a hullámvasúton, de fogadás szempontból nem nyúlnék itt semmihez.

Washington Football Team @ Buffalo Bills

Érdekes ez a csata abból a szempontból, hogy a csapatok erősségei nem hozzák a várt szinten. A Bills offense közel sem dominál úgy, mint tavaly, és ugyanez igaz a Washington védőfalára is – mindkettő nagyon furcsa látvány a tehetségeket elnézve. Talán most sikerül megtalálni a formát? A Bills támadófala nem nézett ki valami jól az elmúlt hetekben és ez sokat rontott az egész offense teljesítményén (amellett, hogy Allen sem játszott jól), ezt használhatják ki Youngék. Ha nem sikerül eléggé dominálniuk, akkor meg Allenék rakhatják irányba a szekeret, mert a Washington defense próbál többet emberezni William Jackson megszerzésével, de ez nem igazán megy egyelőre.

Mindkét csapat sokat blitzel egyébként, úgyhogy érdekes lesz figyelni, melyik támadófal tudja ezeket jobban felvenni. A Billsnek a védelmét egyébként mindenképp dicsérni kell, mert nagyot léptek előre pass rushban, ami az egész egységre jó hatással van. Meglátjuk Heinicke mihez kezd ellenük, róla egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mit tud valójában, milyen teljesítményre lehet képes egy szezonon át, vagy hogy összességében mi a támadók identitása.

A Bills eddig eléggé alulteljesít, én várom tőlük, hogy visszataláljanak a helyes útra. A Washington védelme pedig eddig főleg azt bizonyította, hogy a defense teljesítmény az ellenfelek támadósoraitól függ elsősorban – így ha Dabollék tényleg rátalálnak az ösvényre, akkor nyerni fognak. 

Chicago Bears @ Cleveland Browns

Fields time! Ha jobb nem is lesz a Bears azonnal, az biztos, hogy szórakoztatóbb és nézőbarátabb lesz a meccseit nézni (és hamarosan jobb is lesz a csapat). Az nagy kérdés, hogy Matt Nagy mennyire lesz konzervatív, mennyire akarja védeni az újoncot a vélt veszélyektől, tehát a támadófaltól és attól, hogy passzolnia kell (ami nem valós veszély, csak bebeszélik az edzők maguknak, ezért inkább futtatják a labdát, amivel csak rosszabb lesz, mert harmadik és hosszúkat eredményez).

A Browns védőfala nem fogja megkönnyíteni Fields dolgát, de talán a secondary még sebezhető. Nem állt össze eléggé ez a defense, de lassan ideje lesz, ha igazi contenderek akarnak lenni. Mert az offense az pofás továbbra is, Stefanski szuper munkát végez, Baker jól osztogat, a futójátékra pedig nincsenek szavak. Annyi kérdőjel van csak, hogy mi lesz most Odell Beckhammel, hogyan tud visszatérni és hogyan alakul ehhez a támadósor – Landry kiesésével igazából csak mélységi elkapói vannak a Brownsnak, ami azért nem a legjobb felállás.

Szerintem nagyon jó ez a Browns és magabiztosan léphetnek tovább – de azért Fieldsre nagyon kíváncsi leszek és simán lehet, hogy sokak szemében nagyot fog most nőni.

Cincinnati Bengals @ Pittsburgh Steelers

Ha valaki szép támadójátékot és sok pontot akar látni, akkor NE ezt a meccset válassza. Itt ugyanis ebből kevés lesz, habár ez igaz lehet a legtöbb Steelers meccsre is. A Big Ben vezette támadósort ugyanis rossz nézni. A támadófal a Football Outsiders Adjusted Line Yard mutatója szerint a 30. futásblokkolásban, az ESPN pass block win rate mutatója szerint 27. passzblokkolásban, ami már sok mindent megtorpedóz. Ehhez jön hozzá, hogy Big Ben egészségesen sem tud már megfelelően dobni, ráadásul most még sérült is a mellizma. Matt Canada nem tudja a saját támadósorát játszatni, mert Ben nem tud messzire dobni, nem tud play actionből és RPO-kból játszani, szóval jobb híján nagyjából marad a tavalyi rendszer, mert más nem működik. A tavalyi offense pedig nagyon lehangoló volt, ahogy ezáltal az idei is.

A másik oldalon pedig nagyon jó a Steelers védelme és megfojtja az ellenfeleket. Az még kérdés, hogy sérültekkel pontosan hogyan fognak állni, és ez azért befolyásolhatja is a kimenetelt, de összességében nehéz jól teljesíteni ellenük, főleg ha egyébként sem megy annyira a támadás az ellenfélnek – és ez igaz a Bengalsra. Furcsa leírni, de a Cincy támadófala a jobb a meccsen, egész korrekt módon képesek 2,5 másodpercen át blokkolni (ezt méri az ESPN fent említett mutatója), de még így is a legmagasabb a benyelt sackek aránya a csapatnál. Hogy miért? Mert Burrow sokáig tartja magánál a labdát. Hogy ez mekkora a részben az ő sara, vagy az elkapóké, vagy a rendszeré, az jó kérdés, de így van. Kíváncsi vagyok a Steelers mennyit fog blitzelni a meccsen, mert most már felfedezhető egy trend, hogy visszavettek ebből és hagyják a front4-t érvényesülni, így több ember jut coverage-be – ilyen védőfallal pedig ez a jó taktika.

Kevés pont lesz a meccsen és viszketett a kezem, hogy behúzzam a Bengalst, mert a támadósor Cincyben jobb, de ez a Steelers defense képes meccset eldöntő turnoverekre, és végül erre bazírozok a Steelers tippemmel. 

Indianapolis Colts @ Tennessee Titans

A nagy kérdés itt a csoportrangadón az, hogy Carson Wentz tudja-e vállalni a játékot. Ha igen, akkor lehet esélye a Coltsnak (akkor is a Titans lenne a favorit), de nélküle nehéz elképzelni, hogy a Jacob Eason és Brett Hundley vezette kétirányítós támadósor mire tud menni. Oké, legalább könnyű ellenfelet kaptak, mert a Titans védelme nem sok mindenkit tud megállítani, de Easonék akár ezt a kategóriát is képviselhetik. Wentz jelenleg úgy néz ki, játszani fog, a kérdés inkább az, hogy mennyire lesz limitált és végig bírja-e a meccset.

A Tennessee offense múlt héten azért megmutatta, hogy működik ez a támadósor, a Julio-Brown-Henry-Tannehill négyes még mindig félelmetes. Az első két heti Colts védelmen viszonylag könnyen mehetnek át, de visszatér Xavier Rhodes a CB-sorba, ez pedig adhat egy nagy löketet az indianapolisiaknak, ugyanis tavaly jóval jobban nézett ki a secondary és Rhodes kiesésén kívül nem indokolja semmi a nagy visszaesést.

A Coltsnak fontosabb a meccs, mert 0-3-as kezdéssel minimális esély marad csak a rájátszásra, de nekem Wentz egészségügyi állapota túl nagy kérdőjel ahhoz, hogy rájuk tippeljek. 

Atlanta Falcons @ New York Giants

A Lions mellett az NFC eddigi két legrosszabb csapata méri össze tudását a Nagy Almában, ahol minőségi játékra nem igazán lehet számítani. A falak csatája azért lehet érdekes, mert igazából négy gyenge egységről beszélünk, tehát ha valaki kicsit többet tud nyújtani a vártnál, az már sokat jelenthet (a Giants DL-ben látom erre leginkább a lehetőséget, ott van a legtöbb tehetség). A New York-iaknak a mély labdáktól nem kell tartaniuk, ugyanis Matt Ryannek idén még egyetlen passza sincs, ami 20+ yardot haladt volna a levegőben – ráadásul úgy ennyire dink and dunk az offense, hogy folyton hátrányban voltak. A Giants védelmét lehet, hogy túlértékeltük a holtszezonban, mert tavaly gyenge irányítók és támadósorok ellen játszottak, de még így is jobbak a Falconsnál. Ahogy túlértékeltük egyébként a Falcons támadósorát is, mert többet vártunk Arthur Smith főedzőtől, és az atlantaiak ebben az összehasonlításban is alulmaradnak a vasárnapi ellenfelükkel szemben.

A szezon előtt a Falconstól várhattunk esetleg szebb dolgokat, de az eddig látottak alapján egyértelműen a Giants a jobb csapat kettejük közül. 

Arizona Cardinals @ Jacksonville Jaguars

Sokan várták, hogy Urban Meyer majd hoz egyfajta kreativitást az egyetemről, mert ott jellemző volt a támadósoraira, hogy üresre játszották az elkapókat és hasonlók, azonban ezt egyáltalán nem látjuk a Jaguarsnál, borzasztóan unalmas és egyáltalán nem kreatív az offense (és még csak nem is hatékony), így pedig nehéz lelkesedni a csapatért. A Cardinalsra ellenben az unalmast egyáltalán nem lehet ráhúzni Kylerrel a center mögött, és Kingsbury elkezdett pár kreatív és hatékony elemet belevenni a játékaiba, szóval jó irányba halad a csapat, és ez fontos. A védelmek közt is nagy a különbség, szóval minden a Cardinalsnak áll.

Kár, hogy már a szezon elején vannak ilyen nagyon egyértelműnek tűnő meccsek, amiket nincs is olyan sok kedvem visszanézni, hacsak nem az újonc irányító és Kyler miatt. Nagyon nehéz elképzelnem, hogy itt nem a Cardinals nyer. 

Baltimore Ravens @ Detroit Lions

A Lions egy-egy félidőig tudott eddig értékelhetően játszani, azon kívül feltörölték velük a padlót – a 76 bekapott pontjuk a második legtöbb a ligában. A védelem nagyon rosszul néz ki idén is – a séma más, de a hatékonyság nem. Most ráadásul rövid héten kell felkészülniük a Ravensből, ami nem sok jót ígér, főleg hogy Lamar Jackson 8+ pontos favoritként 14-0 mérleget és 30-7-es TD-INT arányt tud felmutatni. Ennél jobb győzelmi mutatója az ESPN szerint csak Steve McNairnek (18-0) és Jim McMahonnak (15-0) volt karrierje során. A Ravens offense jól fog kinézni, a túloldalon pedig nem sok jót ígér a Lionsnek, hogy Goffnak nagyon nem megy zero blitzek ellen a játék, a Hollók viszont előszeretettel hívnak ilyet. A Detroitnak azzal lehet esélye a meccsen, hogy a Ravens fél védőfala kiesett, így a futásoknak működniük kell a kiváló támadófal mögött.

Mivel a Ravensnél kiesett a fél védőfal, így kissé elbizonytalanodtam a 8,5 pontos spreadben a Ravens javára. Csak simán a kimenetelben azért még nem. 

22 órás sáv

Tampa Bay Buccaneers @ Los Angeles Rams (Arena4, Kandalló Pub)

Na ez már meccs a javából! Simán lehet egy NFC-döntő előzetes is, de legalábbis egyelőre úgy néz ki, hogy ez a két legjobb csapat a konferenciában, szóval a kiemelésben nagy szerepe lehet a kimenetelnek.

Kezdjük Bradyékkel a felvezetőt. A tavalyi évvel ellentétben nagyon keveset fut korai kísérletekre a Buccaneers, ami nagy felüdülés. Kérdés, hogy most is megtartják-e ezt a szokásukat, mert a Rams hívogatni fogja a futásokat a könnyű boxokkal – meglátjuk Leftwichék milyen taktikával érkeznek erre. Meg arra is, hogy a Los Angeles-iek igyekeznek a mély játékokat elvenni, és inkább a rövideket engedik, ami talán kicsit kevésbé a Bucs játéka, noha ebben sem kutyaütők, sőt. Az egy nagyon érdekes kérdés, hogy ki védekezik majd kin. Nyilván lesz sok zóna, szóval nem teljesen leosztott a helyzet, de Ramsey idén nagyon sokat van a slotban, így lehet Godwinon, de akár Gronkon is, viszont ha Ramsey belül van, akkor Evanst ki fogja meg a szélen? Darious Williamsnek eddig nincs olyan jó éve, mint tavaly, Raheem Morris védőkoordinátor nem tudja annyira segíteni, mint Staley egy évvel ezelőtt, szóval lehet itt probléma.

És emeljük ki azt, hogy a Rams védelme eddig nem olyan ütős. A Bears és Colts is alig puntolt ellenük, pedig nem olyan baromi erős támadósorok vannak ott, és ugyan EPA-t tekintve a turnoverek és red zone megállítások miatt jól teljesítenek, sikerességi rátát nézve mindössze a 20. helyen vannak, ami azért problémákat vetít előre a szezon további részére.

A túloldalon most azért egy nagyobb fába vágja a fejszéjét a McVay-Stafford páros, a Buccaneers ellen jóval nehezebb dolguk lesz, mint a Bears és a Colts ellen. McVay ugyebár szeret a futásra is építeni kicsit, de jó eséllyel ezt most elengedi majd, hiszen Veáék ellen erre senkinek semmi esélye, így tehát jöhet egy pisztolypárbaj. Itt pedig Cooper Kuppot kell elővenni, akinek karrierjében a két Bucs elleni meccsén eddig 20 elkapás, 266 yard és egy TD jött össze, úgyhogy rá dobálhat majd Stafford.

Sok pontos mérkőzésre számítok a védelmek jó hírneve ellenére is, szerintem a defense-ek kevésbé fognak működni és az offense-ek viszonylag gyorsan fognak tudni pontokat feltenni (szóval az overt érdemes bejátszani), és szerintem a Buccaneers egyértelműen jobb csapat jelenleg a Ramsnél. 

Seattle Seahawks @ Minnesota Vikings (GamePass, Kandalló Pub)

Mindkét csapatra jellemzőek a random, furcsa meccsek őrült befejezésekkel, szóval nagy csalódás lenne, ha az egymás ellenin ez másképp lenne. Russell Wilson viszont eddig 5-0-s mérleget tud felmutatni Hans Mike Zimmer ellen, ami a vendégek felé billenti a mérleg nyelvét. Az pedig még rátesz egy lapáttal, hogy egyelőre a Patrick Peterson – Bashaud Breeland CB-kettős nem muzsikál valami jól, most pedig megkapják a nyakukba a Metcalf-Lockett duót.

Gondolom Zimmer igyekszik majd 2-high safetys felállásokkal operálni, hogy elvegye a mély passzokat Wilsontól (akinek így jóval gyengébben megy a játék), így viszont megnyílhat a terület Chris Carson előtt. A labda túloldalán a Vikings offense-szel koncepció terén nem vagyok annyira megelégedve, de a három elkapós felállásokkal egész jól tudnak mutatni, csak még mindig olyan hektikusnak érzem az egészet.

Az biztos, hogy a Vikingsnak kell jobban a meccs, hiszen 0-2-es kezdés után az utóbbi 11 évben csak a csapatok 11 százaléka jutott be a rájátszásba, 0-3-mal pedig tényleg minimálisra csökkenne az esélyük. Egy neutrális helyzetben valószínűleg a Seahawksra tippelnék, de most úgy gondolom, hogy a sarokba szorított Vikingek tudnak felülkerekedni. 

Miami Dolphins @ Las Vegas Raiders

A Raiders zsinórban harmadjára kezdi jól a szezont (5-1 az első két fordulókban), úgyhogy kíváncsian várom, hogy a szezon további részében sikerül-e jelentősen javítani az eddigi 12-16-os mérlegen. Az nagyon biztató, hogy a védelem végre jobban néz ki Gus Bradley irányítása alatt, még ha gyenge támadófalak ellen is kellett teljesíteniük. Ez persze csak a jövőre nézve kérdés, ugyanis most a liga legrosszabb passzblokkoló támadófalát kell szétszedniük Crosbyéknak.

Ráadásul Jacoby Brissett fog irányítani, aki az egyik legtöbbet tartja magánál a labdát az egész ligában, ami oda vezet, hogy az egyik legtöbbet húzza magára a nyomást. Érdekes lesz figyelni, hogy a Dolphins támadósora mennyit változik, ugyanis jó lenne elfedni ezeket a hiányosságokat, de ezen felül is igazából a Tuára összerakott gyors passzos, sok RPO-s rendszer nem fekszik Brissettnek.

A labda másik oldalán a Raiders offense elég jól néz ki, de Brian Flores védelmét sem kell félteni, ez egy érdekes matchup lesz. Az egy nagy kérdés, hogy a Dolphins mivel készül Darren Wallerre, hiszen a cornerbackjei megvannak a csapatnak, de tight endek ellen azért nem a legerősebbek, és nagyon sokat szeretnek emberezni.

Valószínűleg Tuával a kezdőben is a Raidersre tennék, Brissettel viszont ezt magabiztosabban teszem meg. 

New York Jets @ Denver Broncos

Szegény Zach Wilson megkapja (Phil Snow és) Bill Belichick után Vic Fangiót is így a szezon elején, csak hogy ne legyen egyszerű dolga bemutatkozásképp. Talán négy interceptiont most nem fog dobni, de nem gondolom, hogy sok babér terem számára és az ezer sebből vérző offense számára. A túloldalon ellenben Teddyék hasítanak, és nagyon magabiztosan használják ki a könnyű sorsolás adta előnyöket. Meglátjuk, mire mennek majd a top csapatok ellen, de a jó csapatok ismérve általában az, hogy alaposan elverik a nagyon gyenge ellenfeleket.

Kár, hogy már a szezon elején vannak ilyen nagyon egyértelműnek tűnő meccsek, amiket nincs is olyan sok kedvem visszanézni, hacsak nem az újonc irányító és Teddy miatt. Nagyon nehéz elképzelnem, hogy itt nem a Broncos nyer. 

Sunday Night Football

Green Bay Packers @ San Francisco 49ers

Már-már klasszikus párharccá válik ez a csata, az utóbbi három évben négyszer is találkoztak a felek (2-2 mérleggel), és most is nagyon érdekesnek ígérkezik a mérkőzés. Az egyik oldalon ott van, hogy a 49ers szét szokta futni a Packers védelmét, a másikon pedig hogy Aaron Rodgers a jobb irányító, ráadásul a 49ers CB-sora sem áll épp stabil lábakon. Az a nagy kérdés, hogy a 49ers sematikus előnye vagy az irányítók közti nagy különbség számít inkább.

Shanahan a jelek szerint nem bízik Garoppolóban, múlt héten csak 3,6 yardot repültek átlagban a labdái, így most is a futásokon lehet a hangsúly, ami jól is megy a csapatnak, várhatóan a running backek sérülése ellenére is. A Packersnek ellenben idén sem megy ennek megállítása, még akkor sem, ha sok embert tesznek a boxba – és próbálkoztak ezzel bőven. Ha pedig passzokra kerül a sor, akkor is lehet keresni Kevin Kinget, aki gyatrán teljesít most is a Packers secondaryben – a defense pedig nem tudja Jaire Alexander felé terelni a targeteket.

A túloldalon lehet, hogy LaFleur igyekezne kicsit beindítani a futásokat, de a 49ers front ellen ez nehéz lesz. A passzokra lehet hagyatkozni, ami persze nem baj egy Rodgers szintű QB-val, de a hosszú passzok egyelőre nem annyira mentek egy-két kivételtől eltekintve, szóval ebben kellene fejlődni, ha itt nyerni akarnak. Érdekes lesz azt is figyelni, hogy Elgton Jenkins nélkül a Packers OL hogyan veszi fel Nick Bosát és a 49ers DL-t, mert ezen is sok minden múlhat.

Nagyon dilemmáztam, hogy a jobb QB irányába tippeljek, de végül a sematikus előny mellett tettem le a voksom, a döntő faktor pedig az volt, hogy a Packersnek nem igazán megy Kaliforniában és/vagy a melegben. 

Szerkesztőségi tippverseny állása

Straight up:

  1. katonadani 21-11
  2. renningan 19-13
  3. Höri 18-14
  4. leonidasz 18-14
  5. löfli 18-14
  6. Támogatók 18-14
  7. balentin 17-15
  8. chester 17-15
  9. jarred 16-16
  10. kronikk 16-16
  11. alatriste 15-17

Oddsokkal kiigazított:

  1. katonadani 33,02
  2. renningan 28,32
  3. chester 27,47
  4. leonidasz 27,36
  5. jarred 27,08
  6. Höri 26,58
  7. balentin 26,46
  8. löfli 25,66
  9. Támogatók 25,62
  10. alatriste 25,55
  11. kronikk 24,27

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!