Connect with us

Hír

A Patriots Gilmore-t, a Broncos Callahant cserélné el?

Ha valakinek cornerbackre van szüksége (és bőven vannak ilyen csapatok), akkor akár két lehetősége is lehet egy cserére. A Patriotsnál Stephon Gilmore elboltolása, a Broncosnál pedig Bryce Callahan elcserélése lehet opció.

Gilmore esetében annyi nehézség van, hogy PUP-listára került, tehát az első hat fordulóban biztosan nem léphet pályára. Ettől függetlenül Dan Graziano arról számol be, hogy a Pats még mindig nyitott arra, hogy elcserélje Gilmore-t, aki nyíltan elégedetlen a szerződésével (ami év végén lejár). Augusztus elején pozitívabbnak tűnt a helyzet hosszabbítás fronton, most kevésbé. A 2019-es Év Védője 31 éves lesz két hét múlva, tavaly pedig nem játszott már olyan kimagasló szinten, mint korábban. Gilmore nélkül viszont annyira nem ütős azért a New England CB-sora, szóval érdekes lesz figyelni, mi lesz a végkifejlete a sztorinak.

A Broncosnak ellenben nagyon is telített a cornerback-sora, négy játékos is minőségi kezdő lehet: Ronald Darby, Patrick Surtain, Kyle Fuller és Bryce Callahan. Ez pedig azt jelenti, hogy egyiküket elcserélné a csapat. Felmerült korábban Fuller is, most viszont inkább Callahan tűnik jelöltnek erre, számol be Brad Spielberger. Több csapat is érdeklődik iránta, a Broncos viszont nem akarja áron alul eladni, szóval egyelőre nem jött még létre üzlet. Idén $6,5 millió lenne az alapfizetése, segíthet az ügyön, ha a Denver hajlandó ebből valamennyit kifizetni. Callahan tavaly All-Pro formában játszott, a slotban a legjobb, de a szélen is bőven megállta a helyét.

Ha potenciális kérőket nézünk, akkor a Cardinals tűnik a legesélyesebbnek, hiszen nagyon cudarul állnak CB poszton Malcolm Butler visszavonulásával, és a holtszezonjuk alapján rá akarnak menni a rájátszásra. A Saints is az érdeklődők közt lehet, New Orleansban is megcsappant a minőség Lattimore mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!