Connect with us

Hír

Gronk második TD-je Brady zsenialitásának köszönhető

Tom Brady és a Bucs két pontos előnyben kritikus helyzetbe került a Cowboys 11 yardosánál a harmadik negyedben: 3&6 következett, mindenképp kellett tehát a nagy játék a rendkívül szoros meccsen. Végül nem kellett csalódniuk a csapat szurkolóinak, Tom Brady és Rob Gronkowski megoldotta, de ehhez nagyon kellett a veterán QB zsenialitása.

“Tom nagyszerű játékot hívott. Az eredeti terv szerint útvonalat futottam volna, de szólt, hogy maradjak blokkolni. Aztán, amikor látta a védelem felállását, szólt, hogy először blokkoljak, majd utána mégis fussak egy útvonalat. Egyszerűen elképesztő, mennyire érti ezt a játékot. Bár ez annyira nem meglepő, hisz már vagy 80 éve csinálja, minden védelmet és minden játékot látott már”

– mondta Gronk a meccs után.

Brady vitán felül remekül játszott a szezonnyitón, ráadásul a fenti játéknál is remekelt: észlelte, honnan fog érkezni a nyomás, majd tökéletesen használta ki a Cover 0 + blitz kombináció nyújtotta lehetőségeket. Hacsak nem csinál a Bucs minden meccsen négy turnovert és nem ejtenek el az elkapók két TD-t, akkor borzasztóan nehéz lesz Bradyéket megállítani (bár végül is így sem sikerült).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!