Connect with us

Hír

Latavius Murray hivatalosan is aláírt a Ravenshöz, 2 milliót kereshet

Mondhatni jött a papírforma és a várakozásoknak megfelelően Latavius Murray hivatalosan is aláírt a Ravenshöz. A szerződés egy évre szól és 2 millió dollárt kereshet a Saintstől nemrég menesztett futó, írja Adam Schefter. Ezzel kapcsolatos érdekesség, hogy New Orleansban is nagyjából ennyit keresett volna, ha belemegy a fizetéscsökkentésbe – így nemcsak anyagilag nem járt rosszabbul a váltással, de szakmailag még akár előrébb is léphetett.

JK Dobbins, Gus Edwards és Justice Hill elvesztése után mindenképp meg kellett erősítenie a Ravensnek a futószekcióját, így rövid időn belül érkzett Le’Veon Bell, Devonta Freeman és Murray. Előbbi kettő ugyanakkor csak a gyakorlócsapathoz írt alá, míg Murray az 53 fős rosterhez csatlakozik, vagyis hamarosan élesben is pályára léphet.

Murray-t eredetileg a Raiders választotta ki még a 2013-as draft hatodik körében. Újoncként nem játszott egy sérülés miatt, másodévesként is csak 82 futása volt, de harmadévesként berobbant: 1000+ yardot szerzett a földön hat TD társaságában, egy évvel később pedig 788 yard és 12 TD jött össze neki. Ennek ellenére soha nem volt egy igazi első számú futó, az újonc szerződésének lejárta után a Raiders nem is tartott rá igényt, illetve a későbbi csapata, a Vikings sem látta benne a sztárt.

A helyzet 2019-ben sem változott: hiába szerzett 2015 és 2018 között szezononként 800+ yardot és nyolc TD-t, a Saintstől is csak egy 4 éves, 14,4 millió dolláros szerződést kapott. Alvin Kamara mellett nem jutott neki nagy szerep, de 600+ yardot és 4-5 TD-t így is stabilan hozott. Most ezzel alighanem Baltimore-ban is ki lennének békülve.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x