Connect with us

Hír

Dak Prescott minden szempontból készen áll

Dak Prescottot október eleje óta nem láthattuk futballpályán éles körülmények közt, hiszen tavaly eltört a bokája, idén pedig vállsérülés miatt kellett az edzőtábor nagy részét és az előszezon egészét kihagynia. Már csak 5 nap és kezdődik a szezon, szóval a Fort Worth Star-Telegramnál megkérdezték az irányítót, készen áll-e a megmérettetésre a Buccaneers ellen.

“A vállamtól a lábamon át az agyamig, minden szempontból készen állok. Egyértelműen készen állok és nagyon izgatott vagyok. Sokat dolgoztam azért, hogy eljussak idáig. Legyen szó hónapokkal ezelőtt a bokám rehabilitációjáról vagy az utóbbi időszakról, amikor csak a lábamra dolgoztam, de a karomat pihentettem. Rengeteg munka van ebben és izgatott vagyok, hogy ismét meccset játszhatok, és olyat csinálhatok a társaimmal, amit szeretek.”

Azt tudjuk, hogy Prescott nélkül a Cowboys esélyei a rájátszásra a nullával egyenlőek, azonban az irányítóval a fedélzeten küzdhetnek a dallasiak a csoportgyőzelemért. A skill személyzet a liga egyik legjobbja, egészségesen a támadófal is a jobbak közé tartozik és Prescott is top10-es irányító, szóval a támadósorral nem lesz probléma. A védelem persze nagyobb kérdőjel, meglátjuk mennyit sikerül fejlődni a tavalyi évhez képest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!