Connect with us

Hír

Mark Andrews új szerződést kapott szülinapjára

Mark Andrews tegnap ünnepelte születésnapját, a családja pedig elég mérges lehet a Ravensre, ugyanis a baltimore-i alakulat olyan ajándékot adott a tight endnek, amivel elég nehéz versenybe szállni: egy 4 évre szóló $56 milliós szerződést, amiből $30,1 millió teljesen garantált – írja Nicki Jhabvala.

Ezzel új pénz éves átlagát ($14 millió) tekintve a harmadik legjobban fizetett tight end lett a ligában a Ravens kiválósága, emellett a második legtöbb garantált tartalmat kapta. Jó üzlet a játékosnak, viszont ha hozzávesszük, hogy idén csak $3,384 milliót keresett volna, akkor öt évre évi $11,87 milliós szerződésként a csapat is boldog lehet. A Ravens egyébként láthatóan szeret kicsit magasabb garantált tartalmakat osztogatni a sztárjainak, kicsit alacsonyabb éves átlaggal (lásd Marlon Humphrey, Ronnie Stanley).

Andrews 156 elkapást, 2105 yardot és 20 TD-t szerzett három éve alatt a ligában, előbbi kettőben magasan a legjobb volt a Hollóknál ez idő alatt. A 2,29 megfutott útvonalankénti elkapott yardja a harmadik a tight endek közt 2018 óta, emellett pedig blokkolásban is jól teljesít.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!