Connect with us

Hír

Újabb futóját vesztette el a Ravens az idényre, Le’Veon Bell érkezik próbajátékra

Újabb rossz hírt kapott a Ravens, ugyanis JK Dobbins után kevesebb mint egy héttel még egy futóját elvesztette az egész szezonra: Ian Rapoport információi szerint Justice Hillnek elszakadt az Achillese az edzésen. Hill csak most tért vissza a csapathoz azután, hogy bokasérülés miatt kihagyott két előszezonmeccset.

A 23 éves játékost 2019-ben a negyedik körben választotta a Ravens, 28 meccsen 285 yardot és 2 TD-t ért el. Harmadik számú futó lett volna minden bizonnyal, de sebességével egy kicsit más színt vihetett volna az offense-be, mint mondjuk Gus Edwards. A Ravensnél nyilvánvalóan fontos szerep jut az RB-knek, hiszen az utóbbi két évben vezették a ligát futáskísérletekben és futott yardokban is.

Hill kiesése azt jelenti, hogy az említett Edwards és Ty’Son Williams van már csak a keretben running back poszton, így a Hollóknak erősíteniük kell valahogyan. A nyáron volt náluk próbajátékon Todd Gurley, most pedig Le’Veon Bellt, Devonta Freemant és Elijah Holyfieldet hívták el egy tryoutra. Bell leigazolása pikáns lenne a Steelersben eltöltött ideje után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!