Connect with us

Hír

Súlyos ára volt a Raiders győzelmének

A Raiders egy drámai meccsen legyőzte a Ravenst hétfő este, ennek viszont komoly ára volt. A csapatnál attól tartanak, hogy az edge rusher Yannick Ngakoue, az irányító Marcus Mariota és a defensive tackle Gerald McCoy hosszú ideig kidőlt, míg a guard Denzelle Good szezonja már biztosan véget ért.

Good kezdett a Ravens ellen, majd elszakította az ACL-ét. A kiesése tehát fájó, már csak azért is, mert a csapat támadófalának belseje amúgy sem nézett ki jól, és a helyére beugró Jermaine Eluemunor nem játszott különösebben jól. Ráadásul Richie Incognito játéka sem biztos egyelőre, így könnyen lehet, hogy egy John Simpson, Andre James, Eluemunor hármassal kell majd szembenézni a Steelers elit belső védőfalával.

Jó eséllyel véget ért továbbá Gerald McCoy idénye is térdsérülés miatt, vagyis sorozatban második alkalommal hagyhatja ki a teljes szezont egy sérülés következtében. Mariotának a combizma sérült, míg Ngakouénak a combhajlítójával vannak problémái – egyelőre nem tudni mennyit kell kihagyniuk, de Jon Gruden szerint hosszabb időre elveszítette őket a Raiders.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!