Connect with us

Hír

Az Eagles hosszabbított jelenlegi legjobb linebackerével

Az Eagles pénzosztást tart az utóbbi egy hétben. Dallas Goedert és Avonte Maddox után most TJ Edwards kapott hosszabbítást, habár jóval kisebb nagyságrendről van szó, mint előbbi két játékos esetében. A fiatal linebacker ugyanis egy évre maximum $3,2 millióért írt alá, amiből $2,15 millió teljesen garantált – írja Ian Rapoport.

Edwards jelenleg az Eagles legjobb linebackere, habár egyáltalán nem magas a léc. Neki van a második legtöbb tackle-je a csapatban, de csak az utóbbi hetekben lépett elő kezdővé. Edwards 2019-ben draftolatlan volt, mert nincs meg a kellő atletikussága, ellenben sok draftszakértő szerette a jó ösztönei, keménysége és okossága miatt, amivel futás ellen jól tud teljesíteni.

Edwards tavasszal korlátozott jogú szabadügynök lett volna, az Eagles vélhetően eredeti körös $2,4 milliós RFA tendert tett volna rá (esetleg $3,9 milliós második köröset), ehelyett viszont inkább már most garantálták a linebackernek a következő évi fizetését, plusz egy kis ösztönzőt is tettek hozzá, a csapat pedig rugalmasabban tudja kezelni a sapkában a fizetését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!