Connect with us

Játékos Portré

Aki el akarta vinni a hullaházból a halott apja fejét – Richie Incognito

Kisgyerekként csúfolták, aztán 30 évesen rájött, hogy ő is tud piszkálni másokat. Megkeserítette az edzői és a csapattársai életét, az ellenfelekkel úgy bánt, mint egy zacskónyi kutyaszarral, civilben pedig megfenyegetett hullaházi dolgozókat azért, hogy elvihesse a halott édesapja fejét. Bemutatjuk a liga legnagyobb taplóját, Richie Incognitót.

Incognito Arizonában töltötte gyermekkorát és a Mountain Ridge középiskolába járt. Itt kezdett el focizni a támadók és a védelem soraiban egyaránt. Nagyon jól ment neki a játék, sokan felfigyeltek a fiatal tehetségre. Azonban egy elég pufók kisgyerek volt és ez tiniként is rajta maradt, ezért pedig nagyon sokat piszkálták. A pályán próbálta levezetni a benne felgyűlt haragot, ami nem mindig sikerült túl jól.

Ő volt mindig a duci gyerek, aki mindenki lábtörlőjévé vált. Sosem állt ki saját magáért, és a kevés barátja sem próbálta megvédeni a piszkálóktól. Egy alkalommal annyira besokallt, hogy képen törölte a nála kétszer nagyobb srácot a gimiben, de annyira megijedt, hogy rögtön elfutott, nem állt bele egy bunyóba.

A gimnáziumban erőemelő tehetségét is megcsillantotta, valamint atletizált is, mindkettőt elég szép eredményekkel. Amit a focipályán nyújtott, mint falember, egyszerűen meghökkentő és elképesztő volt egyszerre. Termete ellenére gyors volt, ezen kívül pedig rendkívül erős, emiatt pedig nehezen tudta őt bárki a földre vinni.

Balhés Richie 

2001-ben a nebraskai egyetemre került, ahol kezdetben csak a kispadról figyelte a csapatát. Miután viszont lehetőséget kapott bizonyítani, nem akart senkinek sem csalódást okozni. Jobb tackle pozícióban kapott helyet, és mindenkit letarolt, aki az útjába került. Azonban a pályán lévő kiemelkedő teljesítményt elhomályosította az a szégyenteljes viselkedés, ami a mai napig kíséri az életét.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!